טרין כפרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מדינה Terrine. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. סעו לחנות וקנו ליווי: קרנישון, חרדל, לחם, טורקי או עגל שומני טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. 98 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו טרין כפרי, מדינה טרין עם פלפל שחור & טימין, ו עגבניות טרין (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה 10 אינץ', מכוסה, מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 10 דקות.
מוסיפים שום קורנית ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
העברה לקערה גדולה להגדיר בקערת קרח.
בעוד בצל מתקרר, מלח דופק, פלפל, allspice, אגוז מוסקט, ועלה דפנה במטחנה עד הקרקע דק.
מוסיפים לתערובת בצל ומקציפים בשמנת, ביצים וברנדי עד לשלב היטב.
כבד עוף Pulse במעבד מזון עד קצוץ דק, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת בצל יחד עם חזיר ועגל הקרקע ומערבבים יחד היטב עם הידיים או כף עץ. מערבבים בקוביות חזיר.
שורה תחתונה וצדדים ארוכים של עובש טרין לרוחב עם כ 6 עד 9 רצועות של בייקון, סידור אותם קרוב זה לזה (אבל לא חופף) ולהשאיר 1/2 - עד 2 אינץ ' שיפוץ. מלא טרין באופן שווה עם תערובת בשר טחון, ראפ טרין על הדלפק כדי לדחוס אותו (זה יהיה תלולית מעט מעל קצה). מכסים את החלק העליון של טרין לאורך עם 2 או 3 פרוסות בייקון יותר במידת הצורך כדי לכסות לחלוטין, ולקפל קצוות תלויים של בייקון בחזרה על אלה. מכסים את טרין בניילון נצמד ומתקררים לפחות 8 שעות כדי להשרות בשרים.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
להשליך לעטוף פלסטיק לכסות טרין בחוזקה עם שכבה כפולה של רדיד.
אופים טרין באמבט מים עד מדחום מוכנס באלכסון דרך לסכל לפחות 2 אינץ ' למרכז של רשם טרין 155 עד 160 ° F, 1 3/4 עד 2 שעות.
הסר רדיד ולתת טרין לעמוד עובש על מדף, 30 דקות.
שים טרין בעובש בתבנית אפייה נקייה. שים פיסת נייר קלף או שעווה על גבי טרין, ואז מניחים על גבי קלף עוד עובש טרין באותו גודל או חתיכת עץ או קרטון כבד לחתוך כדי להתאים בתוך עובש עטוף בנייר כסף. שים 2 עד 3 (1 פאונד) פחיות על טרין או על עץ או קרטון למשקל טרין מבושל. צ ' יל טרין במחבת עם משקולות עד קר לחלוטין, לפחות 4 שעות. המשך לצנן טרין, עם או בלי משקולות, לפחות 24 שעות כדי לאפשר טעמים להתפתח.
הפעל סכין סביב הקצה הפנימי של טרין ולתת לעמוד עובש במחבת עם 1 אינץ ' של מים חמים (כדי לשחרר את התחתונה) 2 דקות. טיפ טרין עובש (מחזיק טרין) כדי לנקז נוזל עודף, ולאחר מכן להפוך קרש חיתוך מעל טרין, reinvert טרין על קרש חיתוך, ולנגב בעדינות מחוץ טרין (רצועות בייקון) עם מגבת נייר.
בואו טרין לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה, ולאחר מכן להעביר מגש אם תרצה לחתוך, לפי הצורך, לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
טרין יכול להיות מושרה (לפני האפייה) עד 24 שעות.טרין שומר, עטוף בניילון נצמד ומקורר, 2 שבועות.