קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

טרין ריבס תות שדה

טרין ריבס תות שדה
טרין ריבס תות לוקח בערך בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap מגיש 8 . מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מים, גרידת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: ריבס טרין עם רוטב פטל, עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, ו טרין ג'ינג'ר אייל תות.

הוראות

1
מבשלים את ריבס: להביא 2 כוסות מים, גרידה כתומה, ואת הסוכר לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את מיץ הלימון ואת חתיכות ריבס. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
3
בואו לבשל במשך כ 4 דקות, עד ריבס הוא רק רך, אבל לא מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לרכך את הג ' לטין: בעוד rhubarb הוא רותח, לשים 1 כוס מים קרים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים את הג ' לטין מן המנות מעל המים. מערבבים כדי לוודא שכל אבקת הג ' לטין רטובה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
בואו לרכך במשך כדקה.
8
שלב מי ג ' לטין ותערובת ריבס: 
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
שים את מי הג ' לטין לתוך תערובת הסוכר ריבס. לאט מערבבים כדי לא לשבור את הריבס, אבל כדי לוודא את הג ' לטין מרכך הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
יוצקים תערובת לשני מחבתות כיכר, מחולק באופן שווה, או תבשיל תבשיל גדול אחד.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
2
מוסיפים את התותים למחבתות, מפיצים אותם בעדינות בין חתיכות ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
3
צ ' יל: מכסים בניילון נצמד ומקררים במשך 6 שעות, או בין לילה, עד לחברה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
Un-עובש: למלא קערה גדולה או אגן עם מים חמים מאוד. טבול את התחתית של אחת המחבתות לתוך המים וספור עשר שניות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הסר מהמים ולהפעיל סכין קהה לאורך הקצוות של המחבת כדי לשבור את היניקה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים מגש הגשה הפוך על פני המחבת בעדינות להפוך את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
ייתכן שיהיה עליך לתת לו ברז קטן כדי לשחרר את טרין מן התבנית. אם הוא עקשן, תחזיר אותו למים החמים לעוד כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב