טרין ריבס תות שדה
טרין ריבס תות לוקח בערך בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap מגיש 8 . מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מים, גרידת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: ריבס טרין עם רוטב פטל, עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, ו טרין ג'ינג'ר אייל תות.
הוראות
מבשלים את ריבס: להביא 2 כוסות מים, גרידה כתומה, ואת הסוכר לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת חתיכות ריבס. להביא לרתיחה.
בואו לבשל במשך כ 4 דקות, עד ריבס הוא רק רך, אבל לא מתפורר.
לרכך את הג ' לטין: בעוד rhubarb הוא רותח, לשים 1 כוס מים קרים בקערה קטנה.
יוצקים את הג ' לטין מן המנות מעל המים. מערבבים כדי לוודא שכל אבקת הג ' לטין רטובה.
שלב מי ג ' לטין ותערובת ריבס:
שים את מי הג ' לטין לתוך תערובת הסוכר ריבס. לאט מערבבים כדי לא לשבור את הריבס, אבל כדי לוודא את הג ' לטין מרכך הוא מומס לחלוטין.
יוצקים תערובת לשני מחבתות כיכר, מחולק באופן שווה, או תבשיל תבשיל גדול אחד.
מוסיפים את התותים למחבתות, מפיצים אותם בעדינות בין חתיכות ריבס.
צ ' יל: מכסים בניילון נצמד ומקררים במשך 6 שעות, או בין לילה, עד לחברה.
Un-עובש: למלא קערה גדולה או אגן עם מים חמים מאוד. טבול את התחתית של אחת המחבתות לתוך המים וספור עשר שניות.
הסר מהמים ולהפעיל סכין קהה לאורך הקצוות של המחבת כדי לשבור את היניקה.
מניחים מגש הגשה הפוך על פני המחבת בעדינות להפוך את המחבת.
ייתכן שיהיה עליך לתת לו ברז קטן כדי לשחרר את טרין מן התבנית. אם הוא עקשן, תחזיר אותו למים החמים לעוד כמה שניות.