טריפל
קצת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם שמנת שרי, סוכר, לימון קליפה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה הוא רע למדי. נסו איך להכין זוטה / טריפל חג המולד האיטלקי, טריפל, ו טריפל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס. מקציפים ביצים ומוסיפים סוכר בהדרגה, מקציפים עד לאיחוד.
מניחים קערה על מים חמים ומקציפים ביצים עם 1 כוס סוכר עד לקבלת נפח סמיך, בהיר וגדול יותר.
מסירים את הקערה מהאש וממשיכים להקציף עד להתקררות. מקפלים פנימה קמח מנופה וקליפת לימון.
מניחים את התערובת לתבנית עוגה בגודל 8 אינץ', שחמאה, סוכרה ומקומחת, ואופים 30 דקות. הפעל על מתלה להתקרר.
להכנת רפרפת מחממים חלב עם שעועית הווניל עד לרתיחה. מקציפים חלמונים עם 1/2 כוס סוכר שנותרה עד לאיחוד יסודי.
יוצקים חלב חם ומציפים יחד.
מניחים רפרפת לסיר על אש נמוכה ומערבבים עד להסמכה.
הסר מהחום, להוציא שעועית וניל, ולאפשר פודינג להתקרר.
להרכיב קצת. ממלאים מרכזי ליצ ' י בפטל.
מערבבים יחד שרי, ברנדי ופורט. הכינו ג 'לי פטל על ידי המסת הג' לטין במעט מיץ פטל קר ואז שילוב עם מיץ פטל חם. אפשר להתקרר.
חותכים עוגת ספוג לשניים ואז חותכים חצי לשמיניות.
מניחים 5 פרוסות בתחתית קערת קריסטל ומפרידים כל פרוסה עם 2 ליצ ' י במילוי פטל.
יוצקים מחצית מתערובת האלכוהול על העוגה ואז יוצקים על ג ' לי הפטל.
מניחים את יתרת החזזיות המלאות בפטל במרכז.
חותכים את 3 חתיכות העוגה שנותרו לפרוסות דקות ומניחים מעל-מוסיפים את שארית האלכוהול.
מכניסים למקרר להתייצבות. כשהג ' לי התייצב, מורחים עם ריבת התות ומפזרים מעל את השקדים המולבנים. מכסים עם פודינג מקורר ומניחים במקרר כדי להגדיר במשך שעה 1. לקשט קצת עם קצפת (באמצעות זרבובית צנרת בצורת ורדים), פירות מגובשים ושקדים קלויים. שמור במקרר.