קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

טריפל

טריפל
קצת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם שמנת שרי, סוכר, לימון קליפה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה הוא רע למדי. נסו איך להכין זוטה / טריפל חג המולד האיטלקי, טריפל, ו טריפל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס. מקציפים ביצים ומוסיפים סוכר בהדרגה, מקציפים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים קערה על מים חמים ומקציפים ביצים עם 1 כוס סוכר עד לקבלת נפח סמיך, בהיר וגדול יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסירים את הקערה מהאש וממשיכים להקציף עד להתקררות. מקפלים פנימה קמח מנופה וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את התערובת לתבנית עוגה בגודל 8 אינץ', שחמאה, סוכרה ומקומחת, ואופים 30 דקות. הפעל על מתלה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
להכנת רפרפת מחממים חלב עם שעועית הווניל עד לרתיחה. מקציפים חלמונים עם 1/2 כוס סוכר שנותרה עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
יוצקים חלב חם ומציפים יחד.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מניחים רפרפת לסיר על אש נמוכה ומערבבים עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום, להוציא שעועית וניל, ולאפשר פודינג להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
להרכיב קצת. ממלאים מרכזי ליצ ' י בפטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
10
מערבבים יחד שרי, ברנדי ופורט. הכינו ג 'לי פטל על ידי המסת הג' לטין במעט מיץ פטל קר ואז שילוב עם מיץ פטל חם. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי פטלג ' לי פטל
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
יציאהיציאה
11
חותכים עוגת ספוג לשניים ואז חותכים חצי לשמיניות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
12
מניחים 5 פרוסות בתחתית קערת קריסטל ומפרידים כל פרוסה עם 2 ליצ ' י במילוי פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
יוצקים מחצית מתערובת האלכוהול על העוגה ואז יוצקים על ג ' לי הפטל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי פטלג ' לי פטל
אלכוהולאלכוהול
14
מניחים את יתרת החזזיות המלאות בפטל במרכז.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
15
חותכים את 3 חתיכות העוגה שנותרו לפרוסות דקות ומניחים מעל-מוסיפים את שארית האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
16
מכניסים למקרר להתייצבות. כשהג ' לי התייצב, מורחים עם ריבת התות ומפזרים מעל את השקדים המולבנים. מכסים עם פודינג מקורר ומניחים במקרר כדי להגדיר במשך שעה 1. לקשט קצת עם קצפת (באמצעות זרבובית צנרת בצורת ורדים), פירות מגובשים ושקדים קלויים. שמור במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים Blanchedשקדים Blanched
ריבת תותריבת תות
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')