טריפל ברי וריבס גאלט
טריפל ברי וrhubarb גאלט עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך קמח זהב, סוכר מגורען, סוכר מבעבע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו טריפל ברי גאלט, גאלט לימון טריפל ברי עם קרום שקדים, ו גאלט ג'ינג'ר ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
הוסף ריבס; לבשל על 5 דקות או עד ריבס הוא מתרכך.
הסר מהחום. מערבבים פירות יער מעורבים, סוכר מגורען, קמח, קינמון ווניל.
על דף עוגיות ungreased, פרוש קרום עוגה.
יוצקים ברי-ריבס תערובת על מרכז הקרום; להפיץ תערובת בתוך 1 1/2 אינץ ' של קצה. מקפלים קרום קצה מעל תערובת, קרום קפלים לפי הצורך.
באמצעות מברשת מאפה, מברשת ביצה ביצה לבן על קצה הקרום.
מפזרים סוכר turbinado בנדיבות על ביצה לבן.
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקצוות של קרום העוגה הם חום זהוב, ומרכז קרום העוגה הוא מבעבע.
מגניב לחלוטין לפני ההגשה, על 1 שעה.