טריפל פטריוטי
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון של 30%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טריפל פטריוטי, פטריוטי ברי קצת, ו פטריוטי ברי קצת.
הוראות
בשתי קערות קטנות, לשלב כל טעם ג ' לטין עם 1 כוס מים רותחים. מערבבים 1/2 כוס מים קרים לכל אחד.
יוצקים כל אחד ל-9 אינץ ' לא משומן. מחבת מרובעת. מקררים במשך שעה 1 או עד להגדיר.
בקערה גדולה, לטאטא חלב פודינג מתערבב במשך 2 דקות.
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. מקפלים פנימה 2 כוסות קצפת.
מניחים בצד 1/4 כוס אוכמניות ו 1/2 כוס תותים לקישוט.
חותכים את הג 'לטין ל -1 אינץ'. קוביות. ב-3 קו-טי. קערת טריפל או צלחת הגשה, שכבו את ג ' לטין התות, מחצית מקוביות העוגה, את האוכמניות הנותרות ומחצית מתערובת הפודינג.
למעלה עם ג ' לטין כחול וקוביות עוגה שנותרו, תותים ותערובת פודינג.
מקשטים בפירות יער שמורים ותוספת מוקצפת שנותרה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירות נהדרות לזוטות. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.