יאקי אודון
יאקי אודון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 401 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך בצל ירוק, כרוב, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: יאקי אודון, יאקי אודון, ו יאקי אודון עם שרימפס.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב רוטב סויה, מירין, ורוטב ווסטרשייר.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי ההוראות על האריזה.
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים. מניחים בצד במסננת לנקז.
יוצקים את השמן לתוך ווק גדול להגדיר על חום גבוה. כאשר רק מתחיל לעשן, להוסיף את הבצל. מוקפץ עד בצל הוא רך, כדקה אחת.
מוסיפים את החזיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא כבר לא ורוד.
מוסיפים את הכרוב והגזר. מוקפץ עד הכרוב מתחיל לרכך, אחת עד שתי דקות.
מוסיפים את האטריות, ומערבבים לרגע.
יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב. מוקפץ עד שהרוטב נספג, אחת עד שתי דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים היטב, ולאחר מכן לכבות את החום.
מחלקים את התוכן בין שתי צלחות, ומקשטים עם קומץ פתיתי בוניטו. מתבלים במלח וטוגראשי לפי הטעם.