יהלומים כהים כהה עמוק
יהלומי בראוני כהה עמוקים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום חזק, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: נוזל חום כהה, Aka רוטב כמהין כהה עמוק, בראוניס עמוק, כהה, ו עוגת זנגביל כהה עמוקה.
הוראות
קו 13" x 9" x 2 " מחבת עם רדיד אלומיניום, המאפשר לסכל להאריך על קצוות צרים של מחבת. לסכל שומן ולהניח בצד.
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני עד שוקולד וחמאה להמס, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט. בהדרגה מערבבים על 1/4 של תערובת חמה לביצים מכות; להוסיף לתערובת החמה הנותרת, להכות היטב במהירות נמוכה של מערבל חשמלי.
מערבבים קמח, גרגרי קפה ומלח; מוסיפים לתערובת שוקולד, מכים רק עד מעורבב. מערבבים וניל.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 28 דקות. (אל תיקח יותר מדי.)
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
הרם רדיד מתוך מחבת; הפוך בראוניז על קרש חיתוך.
הסר רדיד, עוזב בראוניז חלקה בצד. לקצץ הקצוות החיצוניים כדי ליצור 12" x 8 " מלבן בראוני.
חותכים לרוחב לרצועות 8 (1 1/2"). חתוך פרוסה אלכסונית דקה משני הקצוות של כל רצועה. (שאריות בראוני מילואים לשימוש אחר, אם תרצה בכך.)
חותכים כל רצועה באלכסון לתוך 4 יהלומים.
מניחים בראוני יהלומים 2 "בנפרד על מדפים תיל מעל מחבת ג' לירול מצופה בנייר שעווה.
להביא שמנת לבישול מעל חום בינוני בסיר כבד.
הסר מהחום; להוסיף שוקולד-פטל פירורים, 1 1/2 כפות חמאה, תמצית שקדים.
בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים בעדינות עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
יוצקים זיגוג על יהלומים בראוני, לחלוטין כיסוי צמרות וצדדים. כף עד זיגוג עודף. המשך ציפוי עד כל בראוניז כבר מזוגג.
תן בראוניז לעמוד בטמפרטורת החדר עד זיגוג מוגדר. מעל כל אחד עם סגול, אם תרצה.
הערה: בראוניז עשויים להיות מכוסים ושטחו במקרר עד 3 ימים לפני ההגשה.
בואו לעמוד 20 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.