קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

יהלומים כהים כהה עמוק

יהלומים כהים כהה עמוק
יהלומי בראוני כהה עמוקים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום חזק, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: נוזל חום כהה, Aka רוטב כמהין כהה עמוק, בראוניס עמוק, כהה, ו עוגת זנגביל כהה עמוקה.

הוראות

1
קו 13" x 9" x 2 " מחבת עם רדיד אלומיניום, המאפשר לסכל להאריך על קצוות צרים של מחבת. לסכל שומן ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני עד שוקולד וחמאה להמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט. בהדרגה מערבבים על 1/4 של תערובת חמה לביצים מכות; להוסיף לתערובת החמה הנותרת, להכות היטב במהירות נמוכה של מערבל חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מערבבים קמח, גרגרי קפה ומלח; מוסיפים לתערובת שוקולד, מכים רק עד מעורבב. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים ב 350 במשך 28 דקות. (אל תיקח יותר מדי.)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הרם רדיד מתוך מחבת; הפוך בראוניז על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר רדיד, עוזב בראוניז חלקה בצד. לקצץ הקצוות החיצוניים כדי ליצור 12" x 8 " מלבן בראוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
חותכים לרוחב לרצועות 8 (1 1/2"). חתוך פרוסה אלכסונית דקה משני הקצוות של כל רצועה. (שאריות בראוני מילואים לשימוש אחר, אם תרצה בכך.)
11
חותכים כל רצועה באלכסון לתוך 4 יהלומים.
12
מניחים בראוני יהלומים 2 "בנפרד על מדפים תיל מעל מחבת ג' לירול מצופה בנייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
להביא שמנת לבישול מעל חום בינוני בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
הסר מהחום; להוסיף שוקולד-פטל פירורים, 1 1/2 כפות חמאה, תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
15
בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים בעדינות עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
16
בואו זיגוג מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
יוצקים זיגוג על יהלומים בראוני, לחלוטין כיסוי צמרות וצדדים. כף עד זיגוג עודף. המשך ציפוי עד כל בראוניז כבר מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
18
תן בראוניז לעמוד בטמפרטורת החדר עד זיגוג מוגדר. מעל כל אחד עם סגול, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
19
הערה: בראוניז עשויים להיות מכוסים ושטחו במקרר עד 3 ימים לפני ההגשה.
20
בואו לעמוד 20 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.