קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

יהלומים כהים כהה עמוק

יהלומים כהים כהה עמוק
יהלומי בראוני כהה עמוקים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום חזק, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: נוזל חום כהה, Aka רוטב כמהין כהה עמוק, בראוניס עמוק, כהה, ו עוגת זנגביל כהה עמוקה.

הוראות

1
קו 13" x 9" x 2 " מחבת עם רדיד אלומיניום, המאפשר לסכל להאריך על קצוות צרים של מחבת. לסכל שומן ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני עד שוקולד וחמאה להמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט. בהדרגה מערבבים על 1/4 של תערובת חמה לביצים מכות; להוסיף לתערובת החמה הנותרת, להכות היטב במהירות נמוכה של מערבל חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מערבבים קמח, גרגרי קפה ומלח; מוסיפים לתערובת שוקולד, מכים רק עד מעורבב. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים ב 350 במשך 28 דקות. (אל תיקח יותר מדי.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הרם רדיד מתוך מחבת; הפוך בראוניז על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר רדיד, עוזב בראוניז חלקה בצד. לקצץ הקצוות החיצוניים כדי ליצור 12" x 8 " מלבן בראוני.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
חותכים לרוחב לרצועות 8 (1 1/2"). חתוך פרוסה אלכסונית דקה משני הקצוות של כל רצועה. (שאריות בראוני מילואים לשימוש אחר, אם תרצה בכך.)
11
חותכים כל רצועה באלכסון לתוך 4 יהלומים.
12
מניחים בראוני יהלומים 2 "בנפרד על מדפים תיל מעל מחבת ג' לירול מצופה בנייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
להביא שמנת לבישול מעל חום בינוני בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
הסר מהחום; להוסיף שוקולד-פטל פירורים, 1 1/2 כפות חמאה, תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
15
בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים בעדינות עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
16
בואו זיגוג מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
יוצקים זיגוג על יהלומים בראוני, לחלוטין כיסוי צמרות וצדדים. כף עד זיגוג עודף. המשך ציפוי עד כל בראוניז כבר מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
18
תן בראוניז לעמוד בטמפרטורת החדר עד זיגוג מוגדר. מעל כל אחד עם סגול, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
19
הערה: בראוניז עשויים להיות מכוסים ושטחו במקרר עד 3 ימים לפני ההגשה.
20
בואו לעמוד 20 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.