קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

יוגורט Panna קוטה

יוגורט Panna קוטה
המתכון יוגורט Panna קוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. יש קינוח זה 353 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1234 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ג'לטין, ג' לטין לא ממולא, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו יוגורט Panna קוטה, יוגורט וניל Panna קוטה, ו יוגורט יווני פאנה קוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הג ' לטין לתוך המים בקערה ולתת לשבת עד שהתרכך, על 5 דקות.מביאים את זרעי השמנת, הסוכר והוניל לבישול במחבת קטנה עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר מהחום ומערבבים את הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
לטאטא את היוגורט בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להקציף את השמנת לתוך היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את התערובת לתוך 6 1/2 כוס ramekins (או שווה ערך) וצינה במקרר לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו