קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

יוזו טריקסי סטיקס

יוזו טריקסי סטיקס
Yuzu Trixy Stix עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 20 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. האוכל הביא לך אותו. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: Yuzu Chuhai | Yuzu Sour / קוקטייל Yuzu יפני, מה זה Yuzu? קוקטייל Yuzu, ו Kix ® on Stix.

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מניחים את הסוכר בקערה בינונית וטפטוף עם מיץ yuzu. באמצעות האצבעות שלך, לשפשף את מיץ yuzu לתוך הסוכר עד התערובת משולבת באופן שווה ואת המרקם של חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ Yuzuמיץ Yuzu
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים את תערובת הסוכר על הקלף. באמצעות האצבעות שלך, לחץ על התערובת לתוך שכבה דקה, אפילו על 1/16 אינץ ' עבה. מניחים בצד חשוף במקום קריר ויבש עד הסוכר מתייבש לחלוטין, לפחות 6 שעות או לילה.באמצעות הידיים, לשבור את הסוכר היבש לחתיכות קטנות. עבודה ב 2 עד 3 קבוצות, להעביר את הסוכר לקפה נקי או מטחנת תבלינים לעבד לתוך אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
להעביר את האבקה לקערה קטנה, גירוד כל תערובת תקועה בתוך המטחנה.הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את אבקת הסוכר לתוך מסננת לנפות אותו לתוך הקערה, לחיצה על האבקה עם החלק האחורי של כף כדי להכריח אותו דרך הרשת. להחזיר כל ביטים גדולים יותר שנותרו במסננת אל המטחנה ולעבד לתוך אבקה דקה. לנפות שוב ולחזור עם שחיקה וסינון לפי הצורך עד שכל תערובת הסוכר מעובד (ייתכן שיש כמה מוצקים עזבו להיות מושלך).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים גיליון נייר על משטח עבודה. יש כ 20 (8 אינץ') קשיות נייר וקיסם מוכן. הפוך משפך קטן מתוך פיסת נייר אחרת. (ודא הקצה מתאים לתוך סוף הקשיות.) לחלופין, השתמש מספר 16 כוכב פתוח או מס ' 5 קצה צנרת עגול. מקפלים את קצה אחד של קש 1/4 אינץ'. להתאים את הנקודה של המשפך או קצה צנרת לתוך הקצה הפתוח של הקש. מחזיק את המשפך או קצה צנרת במקום ועובד על גיליון נייר, כפית בכ-1 1/4 כפיות של תערובת הסוכר. השתמש בקצה המחודד של קיסם כדי לתקוע את תערובת הסוכר לתוך הקש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
משפךמשפך
שתיית קשיותשתיית קשיות
7
הסר את המשפך או קצה צנרת לקפל את הקצה הפתוח של הקש למטה 1/4 אינץ ' כדי לסגור. חזור עם קשיות הנותרים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
שתיית קשיותשתיית קשיות