יום ראשון אחר הצהריים צלע חילוף איטי מבושל
אם יש לכם סוכר חום, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: יום ראשון אחר הצהריים צלע חילוף איטי מבושל, בשר יום ראשון ללילות השבוע זוהי חלופה של שני עד שישי לצלעות חלופיות, ו צלעות חילוף לבישול איטי.
הוראות
מניחים את הצלעות לתוך סיר גדול, ומכסים עם מים מלוחים קלות. מביאים את הצלעות לרתיחה, ומרתיחים במשך 45 דקות.
מסננים את המים ומניחים את הצלעות בצד.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול, כבד או בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד שהשמן מנצנץ, ומחממים את הצלעות מכל הצדדים, כ -10 דקות לכל צד.
הסר את הצלעות, ויוצקים את מרק הבשר, קטשופ, סוכר חום, מיץ לימון, חומץ, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, פתיתי פלפל אדומים, תיבול פירות ים, בצל יבש, מוסקט, מלח ופלפל. מערבבים את החומרים עד הרוטב מומס כל פיסות חום של טעם מהחלק התחתון של המחבת. להביא את הרוטב לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, ולהעביר את הצלעות בחזרה לרוטב.
מעיל את הצלעות ברוטב, לכסות את המחבת, ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא רך מאוד ונופל מהעצמות, כ 3 שעות.