קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות47
מגזין

יום ראשון ראגו

יום ראשון ראגו
ראגו של יום ראשון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, פנצ'טה, קישורי נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו Rigatoni עם ראגו יום ראשון בלילה, תבשיל בשר איטי יום ראשון ראגו, ו תנור איטי יום ראשון: ראגו בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עגבניות דופק עם מיץ (1 יכול בכל פעם) בבלנדר עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שמן חום בסיר כבד 10 עד 12 ליטרים רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז בצל מטגן עד זהב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
להוסיף שום ו sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים פירה עגבניות, עלה דפנה, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 40 עד 45 דקות. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
מערבבים יחד שום, פטרוזיליה, גבינה ופנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2
פאונד עגול העליון עד 1/8 אינץ עבה בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף עם מערוך או מפצח בשר. תערובת פטרוזיליה כפית באופן שווה על קציצות בשר (כ 3 כפות כל). החל עם צד קצר, להפשיל קציצות ולקשור בכל קצה עם מחרוזת לעשות braciole.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1
טופס שמור תערובת כדורי בשר לתוך כדורים (כ 16), באמצעות 1/4-גביע למדוד.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1
חום 2 כפות שמן זית במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. ברז ' ל העונה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך) וחום היטב 2 קבוצות, מפנה, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
העברה למחבת רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף 2 כפות שמן למחבת ונקניק חום ב 2 קבוצות, מפנה, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
העבר לפאן עם ברז ' ל.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כתף חזיר טפיחה יבשה ועונה עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
להוסיף 2 כפות שמן למחבת כתף חזיר חום בכל רחבי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
העבר לפן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
לטפוח צלעות חזיר יבש העונה עם 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת וצלעות חומות היטב 2 קבוצות, מפנה, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
העבר לפן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
חום שמורות שמן מפולפט במחבת מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. קציצות מטגנים ב 2 קבוצות (לא קהל), מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מעבירים למגבות נייר באמצעות כף מחוררת. (להשליך שמן.)
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1
להחזיר את הרוטב לרתיחה בזהירות להוסיף את כל הבשר ומיצים. מבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב בעדינות מדי פעם (לא לשבור את כדורי בשר), עד שכל הבשר רך, על 2 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2
מעבירים בשרים עם מלקחיים למגש גדול.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מגישים עם פטוצ ' יני ורוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
רוטב עגבניות עם בשרים יכול להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)