קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות47
מגזין

יום ראשון ראגו

יום ראשון ראגו
ראגו של יום ראשון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, פנצ'טה, קישורי נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו Rigatoni עם ראגו יום ראשון בלילה, תבשיל בשר איטי יום ראשון ראגו, ו תנור איטי יום ראשון: ראגו בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עגבניות דופק עם מיץ (1 יכול בכל פעם) בבלנדר עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שמן חום בסיר כבד 10 עד 12 ליטרים רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז בצל מטגן עד זהב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להוסיף שום ו sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים פירה עגבניות, עלה דפנה, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 40 עד 45 דקות. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
מערבבים יחד שום, פטרוזיליה, גבינה ופנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2
פאונד עגול העליון עד 1/8 אינץ עבה בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף עם מערוך או מפצח בשר. תערובת פטרוזיליה כפית באופן שווה על קציצות בשר (כ 3 כפות כל). החל עם צד קצר, להפשיל קציצות ולקשור בכל קצה עם מחרוזת לעשות braciole.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
1
טופס שמור תערובת כדורי בשר לתוך כדורים (כ 16), באמצעות 1/4-גביע למדוד.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1
חום 2 כפות שמן זית במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. ברז ' ל העונה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך) וחום היטב 2 קבוצות, מפנה, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברה למחבת רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להוסיף 2 כפות שמן למחבת ונקניק חום ב 2 קבוצות, מפנה, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
העבר לפאן עם ברז ' ל.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כתף חזיר טפיחה יבשה ועונה עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
להוסיף 2 כפות שמן למחבת כתף חזיר חום בכל רחבי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
העבר לפן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לטפוח צלעות חזיר יבש העונה עם 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת וצלעות חומות היטב 2 קבוצות, מפנה, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
העבר לפן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
חום שמורות שמן מפולפט במחבת מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. קציצות מטגנים ב 2 קבוצות (לא קהל), מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מעבירים למגבות נייר באמצעות כף מחוררת. (להשליך שמן.)
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
להחזיר את הרוטב לרתיחה בזהירות להוסיף את כל הבשר ומיצים. מבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב בעדינות מדי פעם (לא לשבור את כדורי בשר), עד שכל הבשר רך, על 2 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
מעבירים בשרים עם מלקחיים למגש גדול.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מגישים עם פטוצ ' יני ורוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
רוטב עגבניות עם בשרים יכול להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)