קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

יומן עוגת מנטה

יומן עוגת מנטה
מתכון עוגת מנטה מתכון יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 10 דקות. לקינוח הזה יש 267 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. גשו לסופר וקנו אפיית קקאו, סוכריות מנטה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 12%, וזה די רע. מתכונים דומים: יומן יול מנטה, עוגת יומן נפוליאון, ו עוגת עץ לינקולן.

הוראות

1
מרפדים 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והסודה לשתייה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
בקערה גדולה מקציפים חלמונים, 1/3 כוס סוכר ווניל עד לקבלת צבע סמיך ולימון.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
לימוןלימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הוסף חומרים יבשים לסירוגין עם מים רק עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה קטנה מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות. מקפלים לתערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים בחום של 375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב במשך 5 דקות. הפוך עוגה על מגבת מטבח מאובקת בסוכר של 1 כף קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תנורתנור
7
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי-רול מגבת, מתחילים בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים פנימה סוכריות כתושות. פרש עוגה; מורחים מילוי עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מורחיםמורחים
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
להתגלגל שוב. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
לזיגוג, שלבו את החמאה, הקקאו והמים בסיר קטן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מסירים מהאש.
12
מקציפים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
מטפטפים מעל עוגה. מקררים שאריות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "