קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

יותר טוב מגלידת סניקרס

יותר טוב מגלידת סניקרס
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 389 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. לכי לחנות ותקני קרם, שוקולד, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, לשלב חצי וחצי, חמאת בוטנים, 3/4 כוס סוכר, 1/2 כפית מלח, וניל. להתמזג עד חלקה, ואז להעביר מיכל אטום וצינה במשך 3 שעות או עד קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
נטישה גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
3
בזמן שהגלידה מתערבלת, מחממים 1/2 כוס סוכר עם מספיק מים כדי להרטיב בסיר כבד. מבשלים על חום גבוה עד שהסוכר נמס ומקרמלת, מחבת מסתובבת לתקן כתמים חמים על מבער. כאשר הסוכר הופך ענבר כהה מריח מעט מעושן, מערבבים במהירות חמאה עד משולב לחלוטין, אז נשאר מלח ושמנת. קרמל יהיה בועה למעלה קיטור. כאשר קרמל הוא מגניב מספיק כדי לטעום, להוסיף יותר מלח אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים גלידה לקערת ערבוב גדולה מאוד, במהירות לקפל שוקולד ובוטנים עם מרית גדולה. ואז לשפוך רוטב קרמל חם לתוך גלידה, מתקפל במהירות וכל הזמן עם מרית להפיץ קרמל לתוך מערבולת אפילו, חוט דמוי. (לאחר חבר על יד לשפוך קרמל תוך קיפול פנימה עושה את העבודה הרבה יותר קל.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מעבירים גלידה למקפיא במיכל אטום כדי להתחזק במשך כמה שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת