יותר טוב מגלידת סניקרס
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 389 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. לכי לחנות ותקני קרם, שוקולד, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב חצי וחצי, חמאת בוטנים, 3/4 כוס סוכר, 1/2 כפית מלח, וניל. להתמזג עד חלקה, ואז להעביר מיכל אטום וצינה במשך 3 שעות או עד קר מאוד.
נטישה גלידה על פי הוראות היצרן.
בזמן שהגלידה מתערבלת, מחממים 1/2 כוס סוכר עם מספיק מים כדי להרטיב בסיר כבד. מבשלים על חום גבוה עד שהסוכר נמס ומקרמלת, מחבת מסתובבת לתקן כתמים חמים על מבער. כאשר הסוכר הופך ענבר כהה מריח מעט מעושן, מערבבים במהירות חמאה עד משולב לחלוטין, אז נשאר מלח ושמנת. קרמל יהיה בועה למעלה קיטור. כאשר קרמל הוא מגניב מספיק כדי לטעום, להוסיף יותר מלח אם תרצה.
מעבירים גלידה לקערת ערבוב גדולה מאוד, במהירות לקפל שוקולד ובוטנים עם מרית גדולה. ואז לשפוך רוטב קרמל חם לתוך גלידה, מתקפל במהירות וכל הזמן עם מרית להפיץ קרמל לתוך מערבולת אפילו, חוט דמוי. (לאחר חבר על יד לשפוך קרמל תוך קיפול פנימה עושה את העבודה הרבה יותר קל.)
מעבירים גלידה למקפיא במיכל אטום כדי להתחזק במשך כמה שעות לפני ההגשה.