יותר ירקות, פחות בשר קיץ בולונז
יותר ירקות, פחות בשר קיץ בולונז יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הרוטב שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שיני שום, פטוצ'יני, פירה עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה אדיר. נסו לאכול בשמונה דולרים: בשר ושני ירקות, 10 דקות אוכל מקסיקני עם בשר וירקות, ו קציץ בשר בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת עמוקה גדולה.
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי, קישואים ושום. מבשלים כ 10 דקות או עד רך, הוספת כמה כתמים של מים אם התערובת מתחילה להידבק. תגביר את החום ותוסיף את הבשר הטחון. מטגנים עוד כמה דקות, שוברים את הבשר עם כף. מערבבים עגבניות טהורות, יוצקים על העגבניות הקצוצות ומוסיפים פחית מים. מבשלים במשך 15 דקות עד הרוטב הוא עבה, ואז העונה.
בינתיים, לבשל את הפטוצ ' יני בעקבות הוראות חבילה.
להטות את האפונה לתוך הרוטב ומבשלים במשך 2 דקות יותר עד מכרז. מערבבים דרך פסטה סחוטה ופטרוזיליה, ולאחר מכן לשרת.