קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

יין אדום-סורבה פטל

יין אדום-סורבה פטל
יין אדום-פטל סורבה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 799 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו פטל, יין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סורבה יין פטל, סורבה יין אוכמניות, ו סורבה תות ויין.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את הסוכר, מים ויין אדום לרתיחה ולתת להרתיח במשך 1 דקה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
הסר מהחום ולהוסיף את פטל. לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
3
כדי לפורר את הגרגירים ולהסיר את הזרעים, באמצעות מרית גומי, לחץ על התערובת דרך מסננת רשת להגדיר מעל קערה בינונית או להעביר אותו דרך טחנת מזון מצויד בדיסק עדין לתוך קערה בינונית. מכסים ומקררים עד שקירור יסודי.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1
עבור סורבה טעים יותר, להשתמש רוזה במקום היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
יין ורדיםיין ורדים
סורבהסורבה
1
אתה יכול להשתמש פטל קפוא במתכון זה. אין צורך להפשיר את הגרגירים לפני הוספת אותם ליין החם.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
Reprinted with permission from Ready for Kense: My Best Recipes by David Lebovitz, copyright © 201
3
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.