קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

יין אדום-סורבה פטל

יין אדום-סורבה פטל
יין אדום-פטל סורבה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 799 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו פטל, יין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סורבה יין פטל, סורבה יין אוכמניות, ו סורבה תות ויין.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את הסוכר, מים ויין אדום לרתיחה ולתת להרתיח במשך 1 דקה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ולהוסיף את פטל. לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
3
כדי לפורר את הגרגירים ולהסיר את הזרעים, באמצעות מרית גומי, לחץ על התערובת דרך מסננת רשת להגדיר מעל קערה בינונית או להעביר אותו דרך טחנת מזון מצויד בדיסק עדין לתוך קערה בינונית. מכסים ומקררים עד שקירור יסודי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1
עבור סורבה טעים יותר, להשתמש רוזה במקום היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
יין ורדיםיין ורדים
סורבהסורבה
1
אתה יכול להשתמש פטל קפוא במתכון זה. אין צורך להפשיר את הגרגירים לפני הוספת אותם ליין החם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
Reprinted with permission from Ready for Kense: My Best Recipes by David Lebovitz, copyright © 201
3
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.