יין ודיז'ון בשר חזיר במרינדה
יין ודיז'ון בשר חזיר במרינדה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 349 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Allrecipes דורש אורגנו, יין לבן, שום ופטרוזיליה. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . הציון הזה יוצא מן הכלל. סוכר חום וקציצות חזיר מזוגגות בלסמי , צלעות חזיר מזוגגות מייפל עם רוטב תמרים וקוסקוס קלוי עם צנוברים , מולסה וקאיין חזיר דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את שקדי החזיר בתבנית אפייה עמוקה.
מערבבים בקערה את השום, הבצל, הפטרוזיליה, החרדל, היין, היוגורט, שמן הזית, המלח, הפלפל, פתיתי הפלפל האדום, האורגנו, הבזיליקום, התימין, החמין ומיץ הלימון; יוצקים על החזיר. מכסים את כל המנה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית הגיעה ל-145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס), כשעה ו-30 דקות.
מוציאים את השקד מהכלי ומכסים בנייר אלומיניום על קרש חיתוך. מניחים לנוח 20 דקות לפני שפורסים. שומרים את הרוטב מהמנה ומגישים בצד.