קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

יין חם

יין חם
יין חם יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.32 דולר למנה. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפ וטבעוני דיאטה. אם יש לכם לימון, תפוז, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: יין חם-לא להתבלבל עם יין עובש, יין חם {יין חם-וין צ'או}, ו יין חם.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שמים סוכר ומים בסיר כבד של 5 ליטר על אש בינונית - גבוהה ומערבבים עד שכל הסוכר מתמוסס. מגרדים את זרעי הווניל מהתרמיל ומוסיפים לסיר יחד עם שעועית הווניל והרוזמרין. מבשלים לאט למשך 5 דקות נוספות על אש נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, בחתיכת בד גבינה מניחים את הקינמון, הל וציפורן במרכז. משוך את ארבעת הקצוות יחד וקשור סביבו חוט מטבח ליצירת שקיק קטן. הקפד להשאיר מספיק מחרוזת לקשור סביב הידית החיצונית על הסיר להסרה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מים נוספיםמים נוספים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את שקיק התבלינים, היין, הברנדי והפירות החתוכים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
תן לזה להתבשל על נמוך במשך כ 1 שעה. לעולם אל תיתן לזה לרתוח.
6
מגישים חם.