יסודות: ספגטי וכדורי בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל יסודות: ספגטי כדורי בשר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 957 קלוריות. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגל טחון, חזיר טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, ספגטי וכדורי בשר., ו ספגטי וכדורי בשר..
הוראות
שים את הבשר הטחון, שני פירורי לחם, פטרוזיליה, פרמזן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ביצה, ו 3/4 כוס מים חמים בקערה.
לשלב בקלילות רבה עם מזלג. באמצעות הידיים שלך, קלות ליצור את התערובת לתוך כדורי בשר 2 אינץ'. יהיו לך 14 עד 16 כדורי בשר.
יוצקים כמויות שוות של שמן צמחי ושמן זית למחבת גדולה (12 אינץ') לעומק של 1/4 אינץ'.
מחממים את השמן. בזהירות רבה, בקבוצות, מניחים את כדורי הבשר בשמן ומחממים אותם היטב מכל הצדדים על חום בינוני-נמוך, פונה בזהירות עם מרית או מזלג. זה צריך לקחת בערך 10 דקות עבור כל אצווה. אל תמלאי את כדורי הבשר.
הסר את כדורי הבשר לצלחת מכוסה מגבות נייר. זרוק את השמן אבל לא לנקות את המחבת.
לרוטב, מחממים את שמן הזית באותו מחבת.
מוסיף את הבצל ואת sauté מעל חום בינוני עד שקוף, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים על חום גבוה, מגרדים את כל החלקים החומים במחבת, עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, כ -3 דקות. מערבבים את העגבניות, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
להחזיר את כדורי הבשר לרוטב, לכסות, ומבשלים על החום הנמוך ביותר במשך 25 עד 30 דקות, עד כדורי הבשר מבושלים דרך.
מגישים חם על ספגטי מבושל ולהעביר את גבינת פרמזן מגוררת.