יפנית טמפורה, סגנון פונדו
יפנית טמפורה, סגנון פונדו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. אם יש לך מים, שמן בוטנים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו רוטב טמפורה יפני, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו רוטב טבילה טמפורה (עשר Tsuyu) מ ' בישול נשמה יפנית (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את פירות הים והירקות על מגש ליד השולחן, ומניחים את הרטבים ואת הג ' ינג ' ר כבוש בקערות קטנות.
כדי להפוך את הבלילה: בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, המלח וסודה לאפייה. בקערה בינונית נפרדת, מקציפים את חלמוני הביצה יחד עם מי הקרח. ואז לטאטא את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח. מניחים את קערת הבלילה על השולחן עם פירות הים והירקות, מספקים לכל מסעדה זוג מקלות אכילה חסיני חום.
ממלאים סיר פונדו מתכת שליש מלא בשמן ומחממים את השמן ל 191°, או עד קוביית לחם חום ב 30 שניות. סועדים לטבול חתיכת פירות ים או ירקות לתוך הבלילה, ואז לזרוק אותו בעדינות לתוך השמן החם. כאשר הבלילה היא שמנת או beigenot חיוור חום זהובזה מוכן יש סועדים לטבל את האוכל המטוגן על מגבת נייר כדי לנקז את השמן העודף, ואז לטבול אותו לתוך הרטבים. ללוות עם ג ' ינג ' ר כבוש.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;