קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

יפנית טמפורה, סגנון פונדו

יפנית טמפורה, סגנון פונדו
יפנית טמפורה, סגנון פונדו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. אם יש לך מים, שמן בוטנים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו רוטב טמפורה יפני, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו רוטב טבילה טמפורה (עשר Tsuyu) מ ' בישול נשמה יפנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים את פירות הים והירקות על מגש ליד השולחן, ומניחים את הרטבים ואת הג ' ינג ' ר כבוש בקערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להפוך את הבלילה: בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, המלח וסודה לאפייה. בקערה בינונית נפרדת, מקציפים את חלמוני הביצה יחד עם מי הקרח. ואז לטאטא את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח. מניחים את קערת הבלילה על השולחן עם פירות הים והירקות, מספקים לכל מסעדה זוג מקלות אכילה חסיני חום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
ממלאים סיר פונדו מתכת שליש מלא בשמן ומחממים את השמן ל 191°, או עד קוביית לחם חום ב 30 שניות. סועדים לטבול חתיכת פירות ים או ירקות לתוך הבלילה, ואז לזרוק אותו בעדינות לתוך השמן החם. כאשר הבלילה היא שמנת או beigenot חיוור חום זהובזה מוכן יש סועדים לטבל את האוכל המטוגן על מגבת נייר כדי לנקז את השמן העודף, ואז לטבול אותו לתוך הרטבים. ללוות עם ג ' ינג ' ר כבוש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מאמר var
5
Type_27_data = {};
6
מאמר
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Gewurztraminer, Chenin Blanc, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Alsace Willm Gewurztraminer Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Gewurztraminer Reserve
Alsace Willm Gewurztraminer Reserve
רמזים צהובים זהובים. עוצמה ארומטית נחמדה ופירות אקזוטיים.אור, עגול, מאוזן היטב והתמדה טובה, גימור עם הערות מתובל.