קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

יפנית טמפורה, סגנון פונדו

יפנית טמפורה, סגנון פונדו
יפנית טמפורה, סגנון פונדו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. אם יש לך מים, שמן בוטנים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו רוטב טמפורה יפני, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו רוטב טבילה טמפורה (עשר Tsuyu) מ ' בישול נשמה יפנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים את פירות הים והירקות על מגש ליד השולחן, ומניחים את הרטבים ואת הג ' ינג ' ר כבוש בקערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
כדי להפוך את הבלילה: בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, המלח וסודה לאפייה. בקערה בינונית נפרדת, מקציפים את חלמוני הביצה יחד עם מי הקרח. ואז לטאטא את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח. מניחים את קערת הבלילה על השולחן עם פירות הים והירקות, מספקים לכל מסעדה זוג מקלות אכילה חסיני חום.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
ממלאים סיר פונדו מתכת שליש מלא בשמן ומחממים את השמן ל 191°, או עד קוביית לחם חום ב 30 שניות. סועדים לטבול חתיכת פירות ים או ירקות לתוך הבלילה, ואז לזרוק אותו בעדינות לתוך השמן החם. כאשר הבלילה היא שמנת או beigenot חיוור חום זהובזה מוכן יש סועדים לטבל את האוכל המטוגן על מגבת נייר כדי לנקז את השמן העודף, ואז לטבול אותו לתוך הרטבים. ללוות עם ג ' ינג ' ר כבוש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מאמר var
5
Type_27_data = {};
6
מאמר
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Gewurztraminer, Chenin Blanc, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Alsace Willm Gewurztraminer Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Gewurztraminer Reserve
Alsace Willm Gewurztraminer Reserve
רמזים צהובים זהובים. עוצמה ארומטית נחמדה ופירות אקזוטיים.אור, עגול, מאוזן היטב והתמדה טובה, גימור עם הערות מתובל.