המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם ירכיים עוף-עור, כרישה, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוף Yakitori, עוף Yakitori, ו עוף Yakitori (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, לשלב את הסאקי, מירין, מיסו, רוטב סויה, סוכר וג ' ינג ' ר. מבשלים את הרוטב על חום נמוך בינוני עד שהוא עבה ומבריק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, להשחיל את העוף, פלפל וכרישה על שנים עשר שיפודי עץ 8 אינץ', לסירוגין את החומרים ואת ההתחלה ואת הסוף עם עוף. הגדר את השיפודים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את broiler ולהגדיר מתלה 4 אינץ ' מהחום. מכסים את הקצוות החשופים של השיפודים בנייר כסף ומברישים את השיפודים משני הצדדים עם הרוטב. לצלות את שיפודים במשך 4 עד 5 דקות בכל צד, מתבלים כאשר אתה הופך אותם, עד העוף מבושל דרך ושחמה בקצוות.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.