עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: ירוק נבול סתיו עם ויניגרט חרדל דבש, סלט חרדל ירוק נבול עם רוטב חמוציות, ו סתיו ירקות עם ויניגרט סיידר.
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקלף את הסקווש: לחתוך ראשון לשני חתכים, לגרד את הזרעים, ומניחים את הסקווש, צד שטוח למטה, על קרש חיתוך. עבודה סביב הדלעת עם סכין חדה או מקלף, הקפד להסיר את השכבה של בשר בצבע בהיר מתחת לעור, כמו גם את העור. קוביות לקוביות 1/2 אינץ ' כדי להפוך על 1 כוס (שמור כל שאריות לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
קולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מסדרים את הדלעת חתוכה ואגסים על תבנית אפייה וזורקים עם השמן. צלוי עד השחמה, כ -20 דקות; להפריש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
לעשות חתך צלב על הקצה המעוגל של כל ערמונים עם סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מניחים על תבנית אפייה וצולים במשך 15 דקות, או עד קטעי לחתוך על תחתית האגוזים פשוט להתחיל להתכרבל. לקלף את הערמונים ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, כפי שהם יקלפו את הקלה ביותר כאשר חם.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
חותכים לרבעים ומניחים בצד.
7
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F. לעטוף את שאלוט בנייר קלף ולאחר מכן בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים עד מכרז מעט קרמל, על 1 שעה. לאחר שאלוט הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, קוצצים גס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כדי להפוך את ויניגרט: במחבת גדולה sauté, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד פריך; להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת מגבת נייר ולהזמין את השומן במחבת. לאחר השומן התקרר מעט, זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה כי יש זרבובית. בבלנדר או מעבד מזון, לשלב את החרדל, דבש, חומץ, טימין, ופלפל להתמזג במשך 30 שניות. מוסיפים לאט את שומן הבייקון החם המתוח והשמן דרך מכסה הבלנדר או צינור ההזנה של מעבד מזון, מתערבבים עד משולבים היטב
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
נטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
יוצקים את ויניגרט לתוך קערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
11
מוסיפים את הסקווש ואת אגסים, ערמונים, שאלוט, בייקון, komatsuna, tatsoi, וירקות חרדל לקערת הערבוב ולזרוק עם ויניגרט חם.