קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ירוק נבול סתיו עם ויניגרט חרדל דבש

ירוק נבול סתיו עם ויניגרט חרדל דבש
עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: ירוק נבול סתיו עם ויניגרט חרדל דבש, סלט חרדל ירוק נבול עם רוטב חמוציות, ו סתיו ירקות עם ויניגרט סיידר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקלף את הסקווש: לחתוך ראשון לשני חתכים, לגרד את הזרעים, ומניחים את הסקווש, צד שטוח למטה, על קרש חיתוך. עבודה סביב הדלעת עם סכין חדה או מקלף, הקפד להסיר את השכבה של בשר בצבע בהיר מתחת לעור, כמו גם את העור. קוביות לקוביות 1/2 אינץ ' כדי להפוך על 1 כוס (שמור כל שאריות לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מסדרים את הדלעת חתוכה ואגסים על תבנית אפייה וזורקים עם השמן. צלוי עד השחמה, כ -20 דקות; להפריש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
לעשות חתך צלב על הקצה המעוגל של כל ערמונים עם סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מניחים על תבנית אפייה וצולים במשך 15 דקות, או עד קטעי לחתוך על תחתית האגוזים פשוט להתחיל להתכרבל. לקלף את הערמונים ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, כפי שהם יקלפו את הקלה ביותר כאשר חם.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
חותכים לרבעים ומניחים בצד.
7
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F. לעטוף את שאלוט בנייר קלף ולאחר מכן בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים עד מכרז מעט קרמל, על 1 שעה. לאחר שאלוט הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, קוצצים גס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כדי להפוך את ויניגרט: במחבת גדולה sauté, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד פריך; להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת מגבת נייר ולהזמין את השומן במחבת. לאחר השומן התקרר מעט, זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה כי יש זרבובית. בבלנדר או מעבד מזון, לשלב את החרדל, דבש, חומץ, טימין, ופלפל להתמזג במשך 30 שניות. מוסיפים לאט את שומן הבייקון החם המתוח והשמן דרך מכסה הבלנדר או צינור ההזנה של מעבד מזון, מתערבבים עד משולבים היטב
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
יוצקים את ויניגרט לתוך קערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
11
מוסיפים את הסקווש ואת אגסים, ערמונים, שאלוט, בייקון, komatsuna, tatsoi, וירקות חרדל לקערת הערבוב ולזרוק עם ויניגרט חם.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
ויניגרטויניגרט
ערמוניםערמונים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
סכין קילוףסכין קילוף
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
12
מגישים באופן מיידי.
13
Reprinted with permission from Summerland: Recipes for Celebrating with Southern Hospitality by Anne סטיילס Quatrano. © 2013 Anne Quatrano; photographs © 2013 Brian Woodcock. Published by Rizzoli International Publications, Inc.