קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

ירוק צ'ילה-גבינת פימיאנטו

ירוק צ'ילה-גבינת פימיאנטו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם צ'ילי, פלפל צ' ילי poblano, pimiento, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ירוק צ'ילה-גבינת פימיאנטו, פיקנטי ירוק צ'ילה, בייקון מעושן, 3 גבינה גדל מקרוני וגבינה, ו Guacamole קון Ajo אסאדו, צ'ילה Poblano y Pimiento Rojo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את כל החומרים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מורחים 1/2 תערובת גבינות כוס על 6 עד 8 פרוסות לחם מלא; למעלה עם פרוסות לחם. חותכים קרום, וחותכים כריכים לאורך לשלישים. שמור את הגבינה שנותרה לשימושים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות סאנגרה דה טורו קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Sangre de Toro Cava
Sangre de Toro Cava
צהוב חיוור עם perlage בסדר מתמשך. אינטנסיבי. ניחוחות פירות פרחוניים ורעננים בהרמוניה מושלמת עם הערות פרי הדר ואניסיד. בועות שמנת, חושניות ורעננות.מקסים כמו אפריטיף או יחד עם דגים ופירות ים.