ירוק צ'ילה מקרוני וגבינה
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. ירוק צ'ילה מקרוני וגבינה, ירוק צ'ילה מקרוני וגבינה, ו ירוק צ'ילה מקרוני וגבינה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים את המקרוני מאוד אל דנטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (כף מלח על כל 2 ליטרים של מים).
מוסיף את הפסטה מקרוני. חזור לרתיחה מתגלגלת, ומרתיחים, חשופים, במשך כ 2 דקות פחות מזמן הבישול שניתן על הוראות קופסת הפסטה.
הפסטה צריכה להיות מבושלת בעיקר, אבל עדיין קצת קשה מדי לאכול; זה יהיה להשלים את הבישול שלה בתנור.
כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו לתוך מסננת ולהפעיל מים קרים על זה כדי לעצור את הבישול.
הפוך רביכה עם חמאה וקמח: בסיר עמיד כגון תבשיל או תנור הולנדי, לחמם את החמאה על חום בינוני. כאשר החמאה נמסה תוססת, מערבבים בקמח לעשות רביכה. לבשל את זה, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 2 דקות. אתה לא רוצה את רביכה לחום.
לאט לאט לטאטא בחלב, אז הגבינות:
מוסיפים את החלב לרובה, קצת בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן כך גושים לא טופס.
מערבבים את הגבינות השלישי בכל פעם, ערבוב לשלב לאחר כל תוספת.
מערבבים פסטה, צ ' ילי, תירס, מיץ לימון, מלח:
מוסיפים את המקרוני, צ ' ילי, תירס ומיץ ליים ומערבבים עד בשילוב טוב. טעם מלח, להוסיף כפית, פחות או יותר, במידת הצורך.
למעלה עם panko ואופים: למעלה מק וגבינה עם panko או פירורי לחם.
אופים שנחשפו במשך 25 עד 30 דקות ב 204°, או עד פירורי הלחם הם משחימים קלות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.