ירוק צ'ילה עוף Tamales
מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 26 מנות. גשו לסופר וקנו צ'ילי סראנו ארוך, כוסברה, קליפות תירס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: Tamales De Pollo Con Chile Verde-ירוק צ'ילה עוף Tamales, ירוק צ'ילה חזיר Tamales, ו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas.
הוראות
מניחים קליפות בסיר גדול או קערה גדולה; מוסיפים מים לכיסוי.
מניחים צלחת כבדה על קליפות לשמור שקועה.
בואו לעמוד עד הקליפות לרכך, פונה מדי פעם, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
מטאטא Preheat. קו אפייה כבדה עם נייר כסף. סדר tomatillos על גיליון מוכן. צלוי עד tomatillos להשחיר במקומות, פונה פעם אחת, על 5 דקות לכל צד.
להעביר tomatillos וכל מיצים על גיליון למעבד וקריר.
מוסיפים צ ' ילי ושום למעבד ומערבבים עד לטפסי פירה חלקים.
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פיורי tomatillo ומרתיחים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף מרק. להפחית את החום בינוני; מבשלים עד מעילי רוטב כף עבה מצטמצם 1 כוס, ערבוב מדי פעם, כ 40 דקות. מתבלים במלח.
מערבבים בעוף וכוסברה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שומן (עם מלח ואבקת אפייה, אם משתמשים) בקערה גדולה עד רכות. מקציפים בתערובת מאסה או מאסה ארינה טריה ב 4 תוספות. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להכות 1 1/2 מרק כוסות, ויוצרים בצק רך. אם הבצק נראה מוצק, להכות מספיק מרק, 2 כפות בכל פעם, כדי לרכך.
מלא את החלק התחתון של סיר עם להוסיף steamer עם מספיק מים (כ 2 אינץ') כדי להגיע לתחתית של הכנס. שורה תחתונה של הכנס עם כמה קליפות תירס מרוכך. קרע 3 קליפות גדולות לרצועות 1/4 אינץ ' רחב כדי להשתמש כמו קשרים ולהניח בצד. פתח 2 קליפות גדולות על משטח עבודה.
מורחים בצק כוס 1/4 בכיכר 4 אינץ 'במרכז כל אחד, ומשאירים גבול רגיל 2-3 אינץ' בקצה הצר של קליפה. כף כף גדושה מילוי ברצועה במרכז כל כיכר בצק. מקפלים צדדים ארוכים של קליפה ובצק מעל מילוי כדי לכסות. מקפלים את הקצה הצר של קליפה. לקשור מקופל חלק עם רצועה של קליפה כדי לאבטח, משאיר סוף רחב של tamale פתוח. לעמוד tamales בסל קיטור. חזור עם יותר קליפות, בצק, ומילוי עד כל המילוי שימש. אם יש צורך לשמור על tamales זקוף באוניית קיטור, להכניס חתיכות של רדיד מקומט ביניהם.
להביא מים בסיר לרתיחה. מכסים את הסיר ואת tamales קיטור עד הבצק הוא מוצק לגעת ומפריד בקלות מקליפה, הוספת מים נוספים לסיר לפי הצורך, כ 45 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מגניב 1 שעה. כיסוי וצינה. לפני ההגשה, קיטור מחדש tamales עד חם, כ -35 דקות.)