יריעות פסטה קרועות עם חמאה חומה, עשבי תיבול וביצים עלומות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סדינים פסטה קרועה עם חמאה חומה, עשבי תיבול, וביצים עלומות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מיץ מ-1 לימון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עשבי תיבול טריים מעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לבנדר ברי פריך כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס וביצים עלומות על פסטה, פסטה קרועה עם קישואים וארוגולה, ו ביצים עלומות עם חמאת קארי.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול וסיר בינוני עם מים ומביאים את שניהם לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים פסטה לסיר גדול ומבשלים עד אל דנטה, 12 עד 14 דקות. להזמין 1/4 כוס מים פסטה, ולאחר מכן לנקז פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בזמן שפסטה מבשלת, ביצים צדות בסיר קטן יותר: מוסיפים חומץ למים ומפחיתים את החום לנמוך. כאשר מים טיפות לרתיחה, לפצח ביצים אחד אחד לתוך קערה קטנה, להעביר מסננת רשת בסדר, להסתחרר בעדינות כדי לנקז עודף לבנים, ואז לאט לאט להוריד ביצים לתוך מים, להטות אותם מתוך מסננת כפי שהם מתחילים להגדיר. חזור עד שכל הביצים במים. Poach, ערבוב בעדינות כדי למנוע דבק, עד ביצים בקושי להגדיר, 2 עד 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, מעבירים ביצים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. מתבלים ביצים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
יבש סיר גדול ולהגדיר על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
תוסיף חמאה. כאשר קצף חמאה, להוסיף שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שאלוט וחמאה הם חום זהוב, 6-8 דקות. להפחית את החום לנמוך, להוסיף פסטה סחוטה ומי פסטה שמורים ומערבבים עד פסטה מצופה היטב. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מוסיפים גבינה מגוררת, רוטב סויה, מיץ לימון ועשבי תיבול, ומערבבים לשלב. מחלקים פסטה בין 4 צלחות הגשה ומעל כל מנה עם ביצה עלומה.