קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה

מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה
המתכון לבשל את הספר: מקרוני וגבינה Carbonara יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1258 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 422 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. לכי לחנות וקחי גבינת פונטינה מיושנת, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: Chorizo Carbonara, לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara, ו קרבונרה מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375ºF. חמאה התחתון הצדדים של צלחת אפייה 10 × 10 × 2 אינץ ' ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את pancetta ומבשל עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מוסיפים את השום לשומן במחבת ומבשלים עד חום זהוב בהיר, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לטאטא בקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
לטאטא את החלב החם, להעלות את החום גבוה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
לטאטא את הביצים עד incorporated ולתת לבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
הסר מהחום ולהקציף ב טימין, קאיין, וכל הגבינות השונות עד נמס לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל. אם התערובת מופיעה עבה מדי, להוסיף חלב חם נוסף, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
שים את המקרוני מבושל בקערה גדולה, להוסיף את רוטב הגבינה, פנקטה שמורה, ואת הפטרוזיליה, ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
רוטב גבינהרוטב גבינה
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
שלב 1/4 כוס נוספת כל אחד אסיאגו, cheddars, פונטינה, פרמזן בקערה, ומפזרים באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
אופים עד המנה מחומם דרך ואת החלק העליון הוא חום זהוב בהיר, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינות Asiago מגורדות, בתוספת יותר עבור החלק העליוןגבינות Asiago מגורדות, בתוספת יותר עבור החלק העליון1(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות צ'דר אמריקאי מגורד, כגון עמק ההר Goot Essa, ועוד עבור החלק העליון1/2 כוסות צ'דר אמריקאי מגורד, כגון עמק ההר Goot Essa, ועוד עבור החלק העליון170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות צ'דר לבן אירי מגורר, בתוספת יותר עבור הדף1/2 כוסות צ'דר לבן אירי מגורר, בתוספת יותר עבור הדף454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקרוני מרפק, מבושל רק תחת אל דנטהמקרוני מרפק, מבושל רק תחת אל דנטה4largesחלמונים, מקציפים קלותחלמונים, מקציפים קלות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה טריים קצוצים בצפיפותעלי פטרוזיליה טריים קצוצים בצפיפות3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פונטינה מגוררת כוס, ועוד למעלהגבינת פונטינה מגוררת כוס, ועוד למעלה2(יכול להיות או להרחיק)קצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1פרוסה(1 אינץ ' עבה) פרוסה pancetta, לחתוך לקוביות קטנות(1 אינץ ' עבה) פרוסה pancetta, לחתוך לקוביות קטנות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת טרי, ועוד למעלהגבינת פרמזן מגוררת טרי, ועוד למעלה4ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה1בצל צהוב בינוני, קצוץחלב מלא, או יותר במידת הצורך, חםחלב מלא, או יותר במידת הצורך, חם