קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות48
מגזין

ירך חזיר חגיגי לחלוטין

ירך חזיר חגיגי לחלוטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר חגיגי לחלוטין. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ חמוציות, בצל, ג'לי חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-20 דקות. וזה אדיר. נסו מקרוני וגבינה טעונים במלואם, ממרח אבוקדו טעון במלואו, ו מוטות טעונים במלואם (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החזיר לתוך סיר גדול לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מיד לנקז ולשטוף אותו במסננת, כדי להסיר כל מליחות עודף. לחלופין, להשאיר את החזיר ספוג במים קרים לילה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יש לשטוף את הסיר ולשים את החזיר בחזרה, ולהוסיף את כל החומרים הנותרים. אם מיצי הפרי אינם מכסים את החזיר ואז להוסיף קצת מים; זה באמת תלוי כמה נוח החזיר שלך מתאים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מביאים את המחבת לרתיחה ולאחר מכן מבשלים מהר מבשלים במשך כ 3 1/2 עד 4 שעות. חלקית לכסות את החזיר עם מכסה אם הנוזל רותח משם יותר מדי ואת החלק העליון של בשר חזיר מתייבש.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לאחר בשר החזיר מבושל, להסיר אותו מן מיץ חם עכשיו מלוח, ולהושיב אותו על לוח. אם אתה רוצה, אתה יכול למעשה לבשל זה הרבה לפני המועד המתוכנן ולאחר מכן לתת לו לקבל קר לחלוטין לפני זיגוג וצולה אותו. אם זה המקרה, ואז לבשל אותו כ 1/2 שעה פחות ולאחר מכן פשוט לתת לו לקבל קר בנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
ביום הבישול מחממים את התנור ל-425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
כאשר החזיר הוא מגניב מספיק כדי לגעת ואז לחתוך ולקלף את הקליפה את בשר חזיר מבושל, הקפד להשאיר ציפוי דק של שומן לבן על החזיר. להבקיע את השומן לתוך תבנית יהלום עם סכין חדה, ולהוסיף את הנקודות של כל יהלום עם ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מחממים את מרכיבי הזיגוג הנותרים יחד בסיר עד שהריבה או הרוטב נמסים לתוך הדבש, החרדל והקינמון כדי ליצור זיגוג חלק אך מתקתק; זה צריך להיות עבה מספיק כדי לא לרוץ את החזיר לחלוטין כפי שהוא מבשל בתנור.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הושיבו את החזיר על חתיכת נייר כסף בפח צלייה, אשר ייתן לך זמן קל יותר לאחר מכן לשטוף, כמו זיגוג הסוכר ישרוף כמו חתיכות ממנו בהכרח לטפטף את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
יוצקים את הזיגוג על בשר חזיר משובץ ציפורן כך שכל השומן הבקיע מכוסה. מבשלים את החזיר במשך 15 דקות או עד השומן הוא צבעוני ו burnished על ידי זיגוג סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
10
אם החזיר הוא קר לחלוטין לפני זיגוג, ואז לבשל במשך 40 דקות ב 350 מעלות F, ולהפוך את החום ל 425 מעלות F לעוד 15 דקות. תזמונים אלה מבוססים על בשר חזיר להיות קר בטמפרטורת החדר, לא קר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי