קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות44
מגזין

ירך חזיר מגולגל עם צימוקים ועשבי תיבול בקליפורניה

ירך חזיר מגולגל עם צימוקים ועשבי תיבול בקליפורניה
ירך חזיר מגולגל עם צימוקים קליפורניה ועשבי תיבול הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מלח ופלפל, שום, לשפשף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר מגולגל עשב עם פצפוצים, בשר חזיר צלוי עם עשבי תיבול ושום, ו בקלאווה מגולגל עם צימוקים זהובים.

הוראות

1
תערובת 2 כוסות צימוקים במעבד מזון או בלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
2
באמצעות סכין חיתוך ארוך, עם ירך חזיר פונה משם לאורכו בשעה 12, לעשות 3/4 אינץ עמוק לחתוך לאורך הקצה הימני לאורך כל אורך הצלי.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
מגלגלים את הצלי שמאלה. לאחר מכן, החל בתוך חתך זה, מחזיק סכין בזווית, לחתוך עוד 3/4 אינץ ' עמוק לחתוך לאורך חתך קודם. שמור פונה צלי, חוזר אלה 3/4 אינץ '-חתכים עמוקים עד שיש לך ריבוע אחד גדול " גיליון של חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
4
במחבת סאוט כבדה, בצלים מטוגנים בשמן זית עד לקרמל ורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומבשלים על 15 עד 20 דקות עד שהטעמים מתערבבים.
6
מערבבים חרדל דיז ' ון, שיני שום טחון ו 2 עד 3 כפות שמן זית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
שמן זיתשמן זית
7
מחממים תנור ל 325 מעלות f. חזיר העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מורחים מילוי באופן שווה על חלציים שטוח עד 3/4 אינץ ' בכל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
9
רול loin ג ' לי רול בסגנון לקשור עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
10
שפשוף מורח על מחוץ מותן מגולגל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
11
אופים, צולה מדי פעם, 45 עד 60 דקות, לטמפרטורה פנימית של לפחות 140 מעלות F עבור בינוני, 150 מעלות f עבור בינוני טוב עסיסי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תן מנוחה 10 עד 15 דקות לפני חיתוך. תחתוך ותגיש.