ירך חזיר צלוי עם בריח צ'ילי
חזיר צלוי ברני צ'ילה הוא חלציים ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, שיני שום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו בשר חזיר צלוי בריר חלציים, ירך חזיר צלוי מייפל-בריח, ו ירך חזיר צלוי עם סיידר בריח קלוי עם עגבניות ירוקות צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס מים, כמון, רינד, 1 כף אורגנו, ו 6 שיני שום בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום.
יוצקים לתוך קערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר.
מוסיפים 6 כוסות מים, מלח וסוכר שנותרו, ערבוב עד מלח וסוכר להתמוסס. מערבבים בצ ' יילס.
יוצקים תערובת מלח לתוך שקית פלסטיק zip-top 2 ליטר.
מוסיפים קרח וחזיר; כלב ים. להשרות במקרר 24 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר חזיר משקית; להשליך מלח. לטפוח חזיר יבש עם מגבות נייר.
מערבבים מיץ, פלפל, 1 כפית אורגנו, ו 2 שיני שום.
מניחים חזיר במחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
תערובת מיץ מברשת על בשר חזיר.
אופים ב 450 במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325( לא להסיר חזיר מהתנור); אופים עוד 45 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 15
מניחים חזיר על מגש. מכסים בנייר כסף; לתת לעמוד במשך 15 דקות. פרוסה דקה.