ירך עוף צידים
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: ירך עוף ונקניקיות שומר Cacciatore, ירך עוף Yakitori, ו ירך עוף פיקטה.
הוראות
מפזרים עוף עם תיבול איטלקי ומלח. מבשלים עוף בשמן חם במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה 5 עד 6 דקות בכל צד או עד שנעשה.
הסר עוף; מילואים טפטוף במחבת.
בצל מטוגן ופלפל בל בטפטופים חמים 5 עד 6 דקות.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. להחזיר עוף למחבת; לשפוך רוטב פסטה על עוף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד מחומם היטב.
תערובת עוף בכפית על פטוצ ' יני מבושל חם.
מפזרים גבינה, אם תרצה, פטרוזיליה.