קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ירך עוף צידים

ירך עוף צידים
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: ירך עוף ונקניקיות שומר Cacciatore, ירך עוף Yakitori, ו ירך עוף פיקטה.

הוראות

1
מפזרים עוף עם תיבול איטלקי ומלח. מבשלים עוף בשמן חם במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה 5 עד 6 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר עוף; מילואים טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בצל מטוגן ופלפל בל בטפטופים חמים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
4
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. להחזיר עוף למחבת; לשפוך רוטב פסטה על עוף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
תערובת עוף בכפית על פטוצ ' יני מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני מבושלפטוצ ' יני מבושל
עוף שלםעוף שלם
6
מפזרים גבינה, אם תרצה, פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה

ציוד