ירכי עוף מרוקאיות
ירכי עוף מרוקאיות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא חלב זה משרת 2 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 401 קלוריות. אם יש לכם אבקת שום, כמון טחון, תמרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. ציון זה מוצק. נסו ירכי עוף מרוקאיות, ירכי עוף מרוקאיות, ו ירכי עוף מרוקאיות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים. מניחים בצד 1 כפית תערובת תבלינים; מוסיפים קמח לתערובת שנותרה ומפזרים מעל עוף.
במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, עוף חום בשמן משני הצדדים.
מוסיפים שאלוט למחבת; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 3 דקות. מערבבים 1/2 כוס מרק ותמרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מחזירים עוף למחבת.
מכסים ומבשלים במשך 20-25 דקות או עד שמיצי העוף מתבהרים.
מוציאים עוף ושומרים על חום.
שלב קמח עם תערובת תבלינים שמורה ומרק שנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה כוסברה.
לקוסקוס, בסיר קטן, הביאו לרתיחה את המים, המרק, המלח והכמון. מערבבים קוסקוס. מכסים ומסירים מהאש; תן לעמוד 5-10 דקות או עד שהמים נספגים. מקציפים במזלג ואז מערבבים פנימה שקדים.