רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 61%. ציון זה הוא מוצק. ירכי עוף בגריל עם אפונה ושאלוט, ירכי עוף צלויות עם עולש ושאלוט, ו ירכי עוף עם בטטות צלויות ושאלוט דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מפזרים עוף עם מלח ופלפל מתובל. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תרסיס בישול
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים עוף; מבשלים 6 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 170 אום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
3
מוציאים מהתבנית; שמור על חום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
באותה מחבת מבשלים ומערבבים שאלוט עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. מבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין
6
מוסיפים תרד ומלח; מבשלים ומערבבים רק עד שהתרד נבול. מערבבים שמנת חמוצה; מגישים עם עוף.