ירכיים עוף Véronique
ירכיים עוף Véronique יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוף ורוניק, עוף ורוניק, ו עוף צמחוני ורוניק (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ עודף שומן מירכיים עוף. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני. כאשר קצף שוכך, לבשל עוף עד השחמה מבושל דרך, פונה לעתים קרובות, 10 עד 12 דקות בסך הכל. עבודה בקבוצות ולהתאים חום במידת הצורך כדי למנוע חריכה.
מעבירים לצלחת ומכסים באופן רופף עם נייר כדי להתחמם.
יוצקים את כל אבל 1 כף. שומן ממחבת.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מעט מתרכך, על 1 דקה.
יוצקים מרק ומביאים לרתיחה, מגרד את כל חתיכות משחי, עד הנוזל מופחת בחצי, על 2 דקות.
יוצקים שמנת ומרתיחים עד מופחת בחצי, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. מערבבים ענבים וגרידת תפוזים. מבשלים, ערבוב, עד ענבים התרככו והתחממו דרך ורוטב התעבה, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מסדרים 2 ירכיים על כל 4 צלחות ורוטב כפית על גבי.