ירכיים עוף מטוגן עם 40 שיני שום
ירכיים עוף מטוגן עם 40 שיני שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום סגול, כרוב טוסקני, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בריסקט מטוגן עם שלושים ושש שיני שום, ירכיים עוף מטוגן בשום ויין לבן, ו עוף ב 40 שיני שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מבשלים את השום בסיר של מים עד מכרז, על 10 דקות (זה יהיה לרכך את הטעם).
לנקז ולתת מגניב, ואז פופ המעילים את ציפורן ושמורה.
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מחממים את EVOO במחבת ovenproof גדולה.
מוסיפים את העוף, העור בצד למטה, ומבשלים עד העור הוא השחמה ופריך מאוד, 7 עד 8 דקות. הפוך את העוף וחום בצד השני, 3 עד 4 דקות יותר.
הסר את העוף לצלחת. ממיסים את החמאה לשומן שנותר במחבת ומוסיפים את הפטריות והקורנית. מבשלים עד הפטריות השחמה מאוד רך, 12 עד 15 דקות. Deglaze עם Marsala, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ. החזירו את העוף למחבת, עור כלפי מעלה, והוסיפו את השום.
הוסף מספיק מניה כדי לבוא סביב העוף אבל לא לכסות את העור.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים 45 דקות.
מעבירים את העוף למגש מחומם ואוהל רופף עם נייר כסף. להפחית את הרוטב על הכיריים עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף.
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד רק נבול, ואז מוסיפים קצת אגוז מוסקט.
כפית את הרוטב והכרוב לקערות רדודות ולמעלה עם העוף.