ירכיים עוף עם אפונה הצמד Agliata
ירכיים עוף עם אפונה הצמד Agliata עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא ירכיים עוף, פילה אנשובי, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מובא לך על ידי cookstr.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 53% המנה הזאת טובה. ירכיים עוף עם אפונה הצמד Agliata, ירכיים עוף עם פירורי Garlicky ואפונה הצמד, ו ירכיים עוף של מריו בטאלי עם פירורי Garlicky ואפונה הצמד דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים את השום, כוס השמן, אנשובי, פטרוזיליה ופירורי לחם במעבד מזון וזפזופים עד שייק.
שים את הירכיים עוף בקערה גדולה ומפזרים את תערובת פירור הלחם, הופך מעיל טוב. מסדרים שכבה אחת על מגש ומכניסים למקרר במשך 15 דקות.
הכן גריל גז או פחם לצלייה עקיפה.
מניחים את הירכיים עוף בצד עור על החלק הקריר של הגריל, לכסות את הגריל, ואת הגריל, מפנה פעם אחת, עד העוף מבושל דרך, כ 15 דקות לכל צד.
בינתיים, לחמם את הנותרים 3 כפות שמן במחבת סאוט 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את השאלוט ואת הדבק אנשובי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט רך, כ 5 דקות.
מוסיפים את האפונה הצמד ומבשלים, ערבוב, רק עד מחומם דרך.
מעבירים את האפונה לצלחת ומניחים בצד.
מסדרים את הירכיים על גבי אפונה הצמד ומגישים עם טפטוף של אוליו פיקנטה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;