אם יש לכם שמן זית בתולה, כרובית, ברוקולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 87%. נסו Fritto Misto, Fritto Misto, ו Fritto Misto (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים מגש גדול מכוסה במגבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
שמן חום ל 370 F במחבת גבוהה 6 אינץ ' עם סל. הפוך את הבלילה על ידי ערבוב יחד קמח, סולת, אבקת אפייה ומלח. לאט להוסיף מים קרים, ערבוב עד הבלילה חלקה נוצר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
לא מגן מקומי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שמן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
5
כדי לבשל, טובלים ירקות לפי סדר המרכיבים בבלילה קטנה ככל האפשר ומטגנים עד שכל אחד מהם הוא חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מסננים לאחר טיגון על מגבות נייר. כאשר סחוט, לארגן על מגש. לנוע במהירות-כל ירק צריך לקחת 3 עד 4 דקות לכל היותר. בסיום פריחת הקישואים מפזרים פלטה שלמה עם מלח כשר ומגישים מיד עם פלחי לימון.