ירקות במרינדה של אמא
. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם חומץ מזוקק, מלפפון, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. מתכונים דומים: ירקות במרינדה, ירקות במרינדה, ו ירקות במרינדה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את הגזר פרוס, ומבשלים עד רק מכרז, על 3 דקות.
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר הגזר קר, לנקז היטב, ומניחים לתוך כוס גדולה או קערת פלסטיק.
מניחים את הפלפל הירוק, בצל, מלפפון, סלרי, כרובית וברוקולי לתוך הקערה יחד עם הגזר; להפריש. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הסוכר, חומץ, רוטב ווסטרשייר, פלפל שחור, חרדל, ומלח עד שהסוכר מתחיל להתמוסס.
לטאטא בשמן צמחי ומרק עגבניות מרוכז עד חלקה.
יוצקים את המרינדה על הירקות, ומערבבים עד מעורבב באופן שווה. לכסות, ולשרות לילה במקרר.