ירקות כבושים ומושרים מדהימים
ירקות כבושים ומרינדת מדהים דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 2149 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %77 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין, נורות שומר וחולצות herby שלהם, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו כריך טופו במרינדה מדהים, ירקות כבושים, ו ירקות כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
ודא שיש לך כמה צנצנות מעוקרים קטנים מוכנים ללכת. להביא את החומרים נוזלי כבישה לרתיחה במחבת גדולה.
שים את המרכיבים במרינדה כבישה לתוך קערה גדולה עם עשבי תיבול שנבחרו שלך לערבב היטב. פרוס את הירקות שבחרת בכל דרך שאתה רוצה, אבל אם זה ירק גדול לנסות לקבל את החתיכות סביב 1/2 אינץ ' בעובי. בדרך זו, הטעמים והנוזל כבישה יחדרו מספיק. ירקות קטנים יותר, כמו פטריות או בצל קטן מאוד, ניתן להשאיר שלם.
מניחים את הירקות פרוסים בנוזל כבישה רותחים ולהשאיר בערך 3 דקות - הם כנראה לעלות על פני השטח, אז להמשיך לדחוף אותם למטה כדי להבטיח שהם כולם שקועים. הרם את החתיכות עם כפית מחוררת ומניח אותם לתוך קערה של מרינדה כבישה שלך. לזרוק יחד - זה יהיה ריח פנטסטי.
פחות או יותר מייד, לשים את הירקות החמים ומרינדה כבישה לצנצנות המעוקרות שלך, ממלא אותם עד הסוף. מכסים את הירקות לחלוטין עם המרינדה ולשים את המכסים בחוזקה.
שים את הצנצנות בצד עד שהם מגניבים. נקה את הצנצנות, צרף תוויות דביקות וכתוב את התאריך ואת התוכן עליהם. אחסן את הצנצנות במקום קריר וחשוך-עדיף להשאיר אותם במשך כ 2 שבועות לפני הפתיחה כך הירקות באמת להגיע להשרות היטב , אבל אם אתה בהחלט לא יכול לחכות, אתה יכול לאכול אותם מוקדם יותר. הם ישמרו על 3 חודשים - אבל הם כל כך טובים דמים אני בר מזל אם הצנצנות להימשך כמה שבועות בבית שלנו!
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"
בחר 1 של אפשרויות הירקות והרב הבאים: .