ירקות מוקפצים
קציץ ירקות האביב יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, אפונה מתוקה, נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. נסו ירקות האביב לטגן, ירקות מוקפצים, ו ירקות מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים במורל יבש, להשרות במים חמים כדי לכסות 30 דקות. להתסיס מורלים טריים או מיובשים במים כדי לעקור חצץ, ואז להרים מן המים, לסחוט עודף, להתייבש עם מגבות נייר. בין אם באמצעות טרי או מיובש, להשאיר מורלים קטנים שלמים וחצי או רבע גדולים יותר.
מבשלים שעועית בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים 3 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת או רחפן למסננת ולשטוף מתחת למים קרים. מקלפים עורות משעועית עם האצבעות. (לשמור על מים רותחים, מכוסה.)
חום 2 כפות חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז sauté morels, ערבוב, עד מכרז, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה.
להחזיר מים בסיר לרתיחה, ואז לבשל אספרגוס, סוכר מצליפה, בצל ירוק עד פריך במכרז, 1 1/2 עד 2 דקות.
מוסיפים שעועית ומיד לנקז היטב במסננת.
מוסיפים ירקות הנותרים 2 כפות חמאה מורלים לזרוק לשלב. מערבבים מנטה ומלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.
* מורלים יבשים יכול להיות ספוג וטופח יבש 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * שעועית Fava ניתן לבשל ולקלף 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * שימו לב שפול שעועית יכולה לגרום לתגובה קטלנית אצל חלק מהאנשים בים התיכון, אפריקה ואוקיינוס השקט. * אספרגוס, מצליפה סוכר, בצל ירוק ניתן לקצץ ולחתוך 1 יום קדימה ומקורר שקיות פלסטיק אטומות מרופדות במגבות נייר לחות.