תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות שום על טוסט. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ תפוזים, כרוב, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו ביצי שליו עם Fava ירקות על טוסט, טוסט צרפתי ממולא עם בייקון, עשבי תיבול ירוקים Gruyère, ו טוסט שום גבינה, איך לעשות טוסט שום גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
Stem ולשטוף את כרוב, רועד מעל עודף מים. בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הכרוב עד במכרז, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
כרוב
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים את כרוב, ולאחר מכן לצלול אותו לתוך קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
כרוב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לנקז שוב, באמצעות הידיים שלך, לסחוט את רוב המים החוצה. הירוקים לא צריכים להיות יבשים לחלוטין. בערך לקצוץ את כרוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
מים
כרוב
4
בסיר קטן, לשלב את השרי ואת הצימוקים מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהחום ומניחים בצד לתלול לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
שרי.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
במחבת חרוכה מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, עוד דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
מוסיפים את הכרוב, שרי, צימוקים, אנשובי, מיץ תפוזים וגלידה ופתיתי פלפל אדום. מכסים את המחבת, הופכים את החום לנמוך ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מיץ תפוזים
אנשובי
צימוקים
שרי.
כרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הסר את הכיסוי, להעלות את החום בינוני גבוה, ומרתיחים את רוב הנוזל העודף.
10
הסר מהחום. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וטפטוף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פלפל
מלח
11
למעלה כל טוסט עם כמה ירקות, או חם או בטמפרטורת החדר, העליון עם שבבי פרמזן. מסדרים את הרמת הכוסית על מגש ומגישים.