כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר
כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חניתות צ'ייב, קצפת, מלח גס ופלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז חרוך במחבת עם פירה הדר מתובל, ו כבד אווז צרוב במחבת עם תאנים Mostardan ותאנים טריות (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מערבולת ג ' ינג ' ר גבישי, זנגביל טרי, סוכר חום, וחומץ עד זנגביל הוא טחון.
יוצקים למחבת 2-3 ליטר ומוסיפים 3/4 כוס שמנת. מערבבים מעל חום גבוה עד רותחים, ולאחר מכן מערבבים לעתים קרובות עד מופחת כ 3/4 כוס, 8 עד 10 דקות; לשמור על חום.
על כל צלחת סלט, להניח פרוסת טוסט; להתחמם עד 10 דקות בתנור 150 עד 200.
עם להב דק חם, סכין חדה (חום במים חמים או מעל צורב), לחתוך כבד אווז על פני ממד צר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; לנגב סכין נקי לאחר כל חתך וחום שוב.
מפזרים פרוסות קלות עם מלח ופלפל.
מניחים מחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה; כאשר הוא חם מספיק לטיפת מים כדי להקפיץ את פני השטח, להניח במהירות פרוסות כבד אווז במחבת, ממלא אותו בלי צפיפות. לבשל כבד אווז רק עד משחימים קלות בתחתית, 15 עד 45 שניות, ולאחר מכן להפוך פרוסות וצדדים אחרים חומים (פנים יהיה חם, לא חם), 15 עד 45 שניות.
הסר מחבת מחום, ועם מרית רחבה, להעביר במהירות חלקים שווים של כבד אווז טוסט; שומן כפית במחבת באופן שווה על טוסט. רוטב זנגביל מצקת באותה מידה סביב מנות ומקשטים עם חניתות צ ' ייב.
נתונים תזונתיים אינם זמינים.