קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר

כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר
כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חניתות צ'ייב, קצפת, מלח גס ופלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז חרוך במחבת עם פירה הדר מתובל, ו כבד אווז צרוב במחבת עם תאנים Mostardan ותאנים טריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, מערבולת ג ' ינג ' ר גבישי, זנגביל טרי, סוכר חום, וחומץ עד זנגביל הוא טחון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים למחבת 2-3 ליטר ומוסיפים 3/4 כוס שמנת. מערבבים מעל חום גבוה עד רותחים, ולאחר מכן מערבבים לעתים קרובות עד מופחת כ 3/4 כוס, 8 עד 10 דקות; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
על כל צלחת סלט, להניח פרוסת טוסט; להתחמם עד 10 דקות בתנור 150 עד 200.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
עם להב דק חם, סכין חדה (חום במים חמים או מעל צורב), לחתוך כבד אווז על פני ממד צר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; לנגב סכין נקי לאחר כל חתך וחום שוב.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מפזרים פרוסות קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
6
מניחים מחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה; כאשר הוא חם מספיק לטיפת מים כדי להקפיץ את פני השטח, להניח במהירות פרוסות כבד אווז במחבת, ממלא אותו בלי צפיפות. לבשל כבד אווז רק עד משחימים קלות בתחתית, 15 עד 45 שניות, ולאחר מכן להפוך פרוסות וצדדים אחרים חומים (פנים יהיה חם, לא חם), 15 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מחבת מחום, ועם מרית רחבה, להעביר במהירות חלקים שווים של כבד אווז טוסט; שומן כפית במחבת באופן שווה על טוסט. רוטב זנגביל מצקת באותה מידה סביב מנות ומקשטים עם חניתות צ ' ייב.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
נתונים תזונתיים אינם זמינים.