אם יש לכם שמן בוטנים, שמן צ'ילי, שעועית מותססת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, חציל מאפו, ו מאפו טופו (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים כבד וטופו לקוביות 1/2 אינץ'. בקערת ערבוב, לזרוק כבד עם עמילן תירס עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כבד
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
מחממים את הווק גבוה, מוסיפים שמן, ומוסיפים כבד בקוביות. נא לא להפריע במשך 20 שניות, המאפשר כבד חום. מבשלים רק עד הכבד הוא השחמה קלות על בחוץ ועדיין נדיר בפנים, על 10 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבד
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
להסיר כבד משמן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כבד
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
להנמיך את החום נמוך, להוסיף בצל ירוק רסק שעועית צ ' ילי ומערבבים ומטגנים עד ריחני, על 15 שניות.