קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

כבד עוף וקרוסטיני מרווה

כבד עוף וקרוסטיני מרווה
כבד עוף ומרווה Crostini עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מתאבן זה יש 269 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שן שום, פלפל, מלח גס כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף), ו עוף-כבד קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלחת עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
שמן חום במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף פרוס מרווה; sauté עד פריך, על 30 שניות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מרווה מוקפץ מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מוסיפים בצל לאותו מחבת; מטגנים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים שום, כבד קצוץ, וכפית 1 מרווה קצוצה. מערבבים עד הכבד הוא כבר לא אדום, על 3 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף מדיירה, ומבשלים עד היין התאדה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
כבדכבד
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
מוסיפים מלח ופלפל. מחלקים את תערובת הכבד בין פרוסות בגט. למעלה עם מרווה מוקפצת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בגטבגט
כבדכבד
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
מגישים crostini על המיטה של עלי מרווה טריים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
קרוסטיניקרוסטיני

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.