כבש Champvallon
כבש Champvallon יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 794 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך שמן זית, כתף כבש, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: Champvallon, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד ריחני, מתרכך ופשוט מתחיל צבע.
הסר את הבצלים והשום מהמחבת והניח בצד.
הוסף עוד 2 כפות שמן למחבת. מתבלים את הטלה בנדיבות עם מלח ופלפל. מבשלים את הטלה קרוב ככל האפשר לשכבה אחת, עד חום היטב. בערך 5 דקות לכל צד. אם יש יותר מדי בשר כדי להתאים בנוחות בסיר, לעבוד בקבוצות, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
להעביר את הבשר לקערה כפי שהוא מבשל במקרה זה. כאשר כל הבשר מבושל להחזיר אותו לסיר ולהצית את המחבת עם היין הלבן, מגרד את כל חתיכות השחמה על הקרקעית. לאחר מכן להוסיף 2 כוסות של המניה, תערובת בצל ו 1 כף רוזמרין טחון. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולכסות; ערבוב מדי פעם. מבשלים עד שהבשר רך והנוזל מצטמצם ומעובה. בערך שעה.מעיל צלחת אפייה סגלגלה 12 אינץ ' עם חלק מהחמאה. תניח את השאר בצד. מכסים את החלק התחתון של צלחת האפייה עם כמחצית פרוסות תפוחי האדמה. להתחיל לאורך הקצה החיצוני ולעבוד פנימה, חופפים כל פרוסת תפוחי אדמה כמו שאתה עובד.
מפזרים את תפוחי האדמה עם כמות נדיבה של מלח ופלפל.
יוצקים את הכבש ואת כל הנוזל שלו על תפוחי האדמה. אם יש צורך להוסיף את כוס ½ הנותרים של מלאי כדי להיות סמוך ובטוח כי הנוזל לבוא על 3/4 של הדרך על חתיכות כבש. למעלה כבש עם יותר פרוסות תפוחי אדמה בצורה דומה כמו התחתון להיות בטוח שהם חופפים. המטרה היא לאטום את הבשר בפנים במידה מסוימת.
מפזרים רוזמרין נוסף, מלח ופלפל וכמה גושים של חמאה פה ושם.
אופים בתנור f מחומם מראש 400 מעלות עד העליון הוא השחמה יפה ואת הקצוות של תפוחי אדמה הם פריך, על 1 שעה.
הסר את המנה מהתנור ולתת לו להתקרר קצת להגדיר לפני ההגשה.