קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

כבש Champvallon

כבש Champvallon
כבש Champvallon יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 794 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך שמן זית, כתף כבש, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: Champvallon, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו).

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד ריחני, מתרכך ופשוט מתחיל צבע.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הסר את הבצלים והשום מהמחבת והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף עוד 2 כפות שמן למחבת. מתבלים את הטלה בנדיבות עם מלח ופלפל. מבשלים את הטלה קרוב ככל האפשר לשכבה אחת, עד חום היטב. בערך 5 דקות לכל צד. אם יש יותר מדי בשר כדי להתאים בנוחות בסיר, לעבוד בקבוצות, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
להעביר את הבשר לקערה כפי שהוא מבשל במקרה זה. כאשר כל הבשר מבושל להחזיר אותו לסיר ולהצית את המחבת עם היין הלבן, מגרד את כל חתיכות השחמה על הקרקעית. לאחר מכן להוסיף 2 כוסות של המניה, תערובת בצל ו 1 כף רוזמרין טחון. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולכסות; ערבוב מדי פעם. מבשלים עד שהבשר רך והנוזל מצטמצם ומעובה. בערך שעה.מעיל צלחת אפייה סגלגלה 12 אינץ ' עם חלק מהחמאה. תניח את השאר בצד. מכסים את החלק התחתון של צלחת האפייה עם כמחצית פרוסות תפוחי האדמה. להתחיל לאורך הקצה החיצוני ולעבוד פנימה, חופפים כל פרוסת תפוחי אדמה כמו שאתה עובד.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מפזרים את תפוחי האדמה עם כמות נדיבה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
יוצקים את הכבש ואת כל הנוזל שלו על תפוחי האדמה. אם יש צורך להוסיף את כוס ½ הנותרים של מלאי כדי להיות סמוך ובטוח כי הנוזל לבוא על 3/4 של הדרך על חתיכות כבש. למעלה כבש עם יותר פרוסות תפוחי אדמה בצורה דומה כמו התחתון להיות בטוח שהם חופפים. המטרה היא לאטום את הבשר בפנים במידה מסוימת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מפזרים רוזמרין נוסף, מלח ופלפל וכמה גושים של חמאה פה ושם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
אופים בתנור f מחומם מראש 400 מעלות עד העליון הוא השחמה יפה ואת הקצוות של תפוחי אדמה הם פריך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר את המנה מהתנור ולתת לו להתקרר קצת להגדיר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות