כבש shashliks עם רוזמרין ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל shashliks כבש עם רוזמרין & שום. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו פלפלים, לחם שטוח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו רגל כבש עם שום ורוזמרין, צלעות כבש רוזמרין ושום, ו רגל כבש עם שום ורוזמרין.
הוראות
מערבבים את הטלה עם לימון ומיץ, שמן, שום ורוזמרין. עונה היטב. לכסות עם סרט נצמדות ולהשאיר להתקרר במשך כמה שעות או, אם אפשר, בין לילה.
חוט את הטלה על שיפודי מתכת או עץ גדולים, לסירוגין עם פלפלים ובצל. (אם משתמשים בשיפוד עץ, להשרות עבור 20 דקות לפני השימוש.)
קבל הגחלים שלך חם, ואז לשים את שיפודי כבש על החום ומבשלים כ 5 דקות עד צבעוני היטב. להתהפך ולבשל במשך 5-10 דקות נוספות עד מבושל לטעמך חרוך יפה. כדי לבדוק אם הכבש נעשה, לשים שיפוד גדול באמצע הבשר ולחץ על הבשר. אם המיץ שיוצא ממנו הוא דמים, שלה לא מבושל מספיק. אם המיץ ורוד ומימי, הטלה מבושל כמו שאני אוהב. אם הנוזל צלול לחלוטין, הטלה עשוי היטב. אפשר את הבשר לנוח במשך כמה דקות לפני ההגשה עם לחם שטוח, יוגורט, רוטב צ ' ילי, עגבניות ומלפפון.