קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

כבש ברביקיו במרינדה עם שאלות ריבה, מוגש עם ירקות גרידל

כבש ברביקיו במרינדה עם שאלות ריבה, מוגש עם ירקות גרידל
כבש ברביקיו במרינדה עם ריבה שאלו, מוגש עם ירקות גרידל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1117 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח ברביקיו. אם יש לכם תותחים של כבש, ג'ינג'ר שורש cm קוביה, פלפליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט חם של ירקות באביב עם כבש גרידל, צלעות הכבש של רון סיגל עם מחית Sunchoke & Shallot Marmalade, ו חציל במרינדה עם פטיאן ועשבי תיבול.

הוראות

1
הפוך את המרינדה בקערה, להקציף יחד 150 מ " ל שמן זית, מיץ לימון, חרדל, שום, צמרות שומר ונענע, פתיתי מלח ים קורט טובים ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים חצי המרינדה לתוך צלחת ארוכה, לשבת את הטלה על גבי לכסות עם המרינדה הנותרים. להפריש לפחות 30 דקות, כך שהטעמים לפתח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מחממים מחבת על חום גבוה, מוסיפים את שאלוט, שום, זנגביל, אבקת קארי, סוכר, 4 כפות שמן ומטגנים במשך 2-3 דקות, ערבוב עד caramelised. להנמיך חום ולהוסיף עלים מ 4 ענפי קורנית. עונה ומבשלים על חום בינוני במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
Deglaze עם חומץ יין, לבשל עוד 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים את frache crme ומבשלים 2-3 דקות. אתה צריך תערובת רכה שמנת. להפריש להתקרר. המרמלדה תחזיק במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ ייןחומץ יין
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקלילות לקצץ את שורשי שומר, ולאחר מכן ברבעון לחתוך כל נורה לתוך פלחי 8. חתוך כל טריז במרכז כמעט עד השורש.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
6
שכב על צלחת, טפטוף עם קצת שמן וחומץ בלסמי. עונה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
7
עבור האספרגוס, לחתוך את הקצוות וודי באלכסון, ואז לפצל כל חנית למטה במרכז כמעט עד הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8
טפטוף עם קצת שמן העונה היטב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
9
עבור הפלפלים, להסיר גבעול, לחתוך פתוח, להסיר זרעים וצלעות, ואז לפתוח לחתוך לרצועות ארוכות 2cm-עבה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
10
מפזרים את פרוסות הלחם עם מלח מרוסק, יותר עלי טימין ולטפטף מעט שמן. שים את כל הירקות והלחם בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
11
הרם בשר מן המרינדה בעדינות לנער כדי להסיר כל מרינדה עודף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12
מניחים על המחבת החמה (לטפל, כמו מחבת יהיה להבה) ומבשלים 6-7 דקות בכל צד, נע לצד של הגריל אם הם מתחילים לשרוף. לחץ על בשר עם החלק האחורי של מזלג כדי לבדוק doneness (ראה טיפים Gordons, להלן). אני מגיש כבש שלי מדיום רייר. אפשר 2 דקות נוספות בכל צד עבור כל הכבוד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
הסר בשר מבושל ולהשאיר לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
14
ירקות מחממים החל שומר, המאפשר 3 דקות בכל צד עד chargrilled ו מתרכך קלות. ואז לבשל אספרגוס במשך 4-5 דקות מפנה פעם אחת, רצועות הפלפל (3-4 דקות) ולבסוף את הלחם עד קלוי קלות. פורסים את הבשר לאורך דק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
מורחים את הטוסט עם שאלות מרמלדה, למעלה עם הטלה ומגישים עם הירקות לצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו בתפריט? נסה זיווג עם יין זינפנדל ורוזה. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. הכרמים של משפחת פרנק זינפנדל עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 33 דולר לבקבוק.
כרמי משפחת פרנק זינפנדל
כרמי משפחת פרנק זינפנדל
עם ליבה מג ' נטה כהה וגוונים אודם סביב השפה, Zinfandel עמק נאפה 2011 מספק ריח עדין של פירות וסיגליות אדומים, בעוד רמזים של אלגום, מרווה ופלפל לייפות את האף המתוחכם. העידון על החיך משקף זינפנדל אלגנטי כי הוא מאוזן היטב. עוגת דובדבנים שחורה עסיסית ורמות נאות של אלון להתחתן בצורה חלקה.תערובת: 89% Zinfandel, 11% Petite Sirah