כבש ברוטב דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל כבש ברוטב דבש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו כבש צלוי מזוגג דבש עם רוטב מנטה דבש, טגין של כבש ומשמש ברוטב דבש, ו צלעות כבש שומשום עם רוטב צימוקים-דבש (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף כבש ולמקם במחבת 2 אינץ 'עמוק 11 על ידי 17 אינץ'.
אופים בתנור 500 עד משחימים היטב, הופכים את השוקיים פעם אחת, כ -15 דקות. תשליך שומן מפן.
בינתיים, במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים בצל עם שמן עד זהב כהה, כ -15 דקות.
מוסיפים כוסברה, כורכום, זנגביל, כמון, זעפרן בצל ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים מרק ודבש.
יוצקים תערובת מרק על כבש. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף.
אופים בתנור 350 עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות; לאחר 30 ו 60 דקות, מיצי מחבת כפית על כבש.
עם כפית מחוררת, להעביר בעדינות את השוקיים כדי לשייף צלחות ארוחת ערב; להתחמם.
לרפרף ולהשליך שומן מן המיצים פאן.
מניחים מחבת על 2 מבערים מעל חום גבוה ומרתיחים מיצים, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת 2 כוסות, 12 עד 15 דקות.
מיצי כפית באותה מידה על שוק הטלה.