זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בזיליקום, רוטב עגבניות, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האיות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מאוית שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו כבש ונזיד שעועית ירוקה עם כוסמין (פארו), תבשיל טלה ושעועית לבנוני, ו תבשיל כבש עם צ'ילי ירוק, כוסברה ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הוסף כבש; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
3
מוסיפים בצל ושום; לטגן 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים יין, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים מים ו-7 המרכיבים הבאים( מים דרך עלה דפנה); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 שעות או עד כבש רך. להשליך עלה דפנה; מפזרים מנות באופן שווה עם בזיליקום.