קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

כבש מעושן וגבינה עיזים אנצ'ילדה עם רוטב שומה שקדים

כבש מעושן וגבינה עיזים אנצ'ילדה עם רוטב שומה שקדים
כבש מעושן וגבינה עיזים אנצ'ילדה עם רוטב שומה שקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1292 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן זית, ציר עוף, צ'ילי ניו מקסיקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית נסו שקדים מעושנים וסלט גבינת עיזים, המבורגר כבש וגבינה עיזים עם רוטב ברביקיו קברנה, ו כבש ברוטב שומה אדומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עשן קר כבש ועגבניות. לשרוף פחם או עץ במעשן ולתת לשרוף לגחלים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2
שכב שבבי ארומטי ספוג (למשל אלון, היקורי) עץ על האפר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
3
מניחים את הטלה על מתלה הגריל, מניחים את הכיסוי על המעשן ולפתוח את פתח האוורור העליון מעט. תעשן את הטלה במשך 5 דקות. לשפשף את העגבניות בשמן זית, להסיר את הכיסוי ולהוסיף את העגבניות ולהמשיך לעשן יחד עם הטלה במשך 10 דקות. או לקנות כבש מעושן או להשתמש טלה רגיל גריל במחבת. חותכים את הטלה לחצי אנכית ולאחר מכן לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. קוביות העגבניות לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הטלה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 1 עד 2 דקות עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
6
מוסיפים את הבצל הירוק והעגבניות ומבשלים 3 עד 4 דקות, עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
7
הנח את הטורטיות שטוחות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
8
מפזרים 1/4 כוס של שקע מונטריי על כל אחד טורטיות מניחים חלק מתערובת הטלה על הגבינה ומפזרים גבינת עיזים וכוסברה, מקפלים את הקצוות הקצרים ומתגלגלים בחוזקה לאורך. מצקת את רוטב השומה מעל ומקשטים עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
גבינת עיזיםגבינת עיזים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחממים את השמן ל 360 מעלות F. מטגנים את הטורטיות ואת כל הצ ' ילי עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר עם מלקחיים ומניח במעבד מזון או בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מוסיפים את הבצל והשום לשמן ומטגנים עד להשחמה, כ 2 דקות; מוסיפים למעבד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
12
יוצקים את כל אבל 2 כפות השמן וטוסט השקדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
13
הוסף למעבד.
14
הוסף כוס 1 של מלאי למעבד ולעבד את טורטיות, צ ' ילי, בצל, שום ושקדים מחית, הוספת מלאי יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
15
יוצקים את מחית לסיר בינוני ומוסיפים את המניה הנותרת, העגבניות והצימוקים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום בינוני ומבשלים 1 שעה ו 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מוסיפים את השוקולד, סירופ מייפל, קינמון, ציפורן ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומבשלים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
17
הסר מהחום.

מרכיבים

2אנצ'ו צ' יילס, זרע ונבעאנצ'ו צ' יילס, זרע ונבע9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2ניו מקסיקו צ'יילס, זרע ונבעניו מקסיקו צ'יילס, זרע ונבע14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד Ibarra מקסיקנישוקולד Ibarra מקסיקני1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה בצפיפותכוסברה קצוצה בצפיפות4טורטיות תירס כחולותטורטיות תירס כחולות126-inchsטורטיות קמח (6 אינץ')טורטיות קמח (6 אינץ')340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת עיזים, מתפוררתגבינת עיזים, מתפוררת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהוביםצימוקים זהובים4בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1ליים, מיץליים, מיץ907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מותני כבש כל אחד)מותני כבש כל אחד)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מונטריי מגוררת דקגבינת מונטריי מגוררת דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית טהורשמן זית טהור23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1pasilla צ'ילה, זרע נבקעpasilla צ'ילה, זרע נבקע4עגבניות שזיף, קלופים, cored וקצוץעגבניות שזיף, קלופים, cored וקצוץ6עגבניות שזיףעגבניות שזיף11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, קצוץ גסבצל אדום, קצוץ גס1עץשום קלוי, ציפורן מופרדת קלופיםשום קלוי, ציפורן מופרדת קלופים6שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל6שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים לא מבושליםשקדים לא מבושלים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.